Cum am jucat eu The Dog House Megaways

Fraților, sunteți pregătiți de unul dintre cele mai tari jocuri ca la aparate de pe piața din România? Am auzit multe lucruri pozitive despre The Dog House Megaways, de la Pragmatic Play. Că e plin de simboluri reușite, că ajungi ușor în specială, că are premii fantastice. Dar știu că laudele nu înseamnă nimic până nu încerci sa vezi pe propria-ti piele dacă este jocul mult visat.

Și pentru că o impresie corecta nu se formează după 10 rotiri și poate 50 lei pierduți, am zis sa acord o întreagă sesiune acestui slot. Să-i văd dedesubturile, să-l cunosc mai bine decât pe iubită.

Cum te joci (detalii tehnice) The Dog House Megaways

Pentru că The Dog House Megaways este un joc popular, prima mea acțiune a fost sa mă decid la ce cazino online licențiat intru. Nu aveam cont la Frank Casino , așa că am beneficiat și de prima depunere din pachetul de bun venit, de 100% până la 1.000 lei. Excelent, acum am pornit la drum cu 2.000 lei.

Știind din timp că urmează această experiență cu The Dog House Megaways, am depus pe site cu doua zile înainte, ca sa pot sa verific contul. Procesul acesta oricum nu a durat mult. Am făcut procedura KYC și pentru că mă așteptam să câștig.

Primul pas nu a fost sa intru pe site. Nu, nu. Pai sunt vreun novice? Mi-am luat o sticla mare de Cola, doua pungi de chipsuri și o pungă de alune cu aromă de chili. Din alea bune de la Mogyi. 

Pregătit de acțiune, m-am logat in cont și am intrat în secțiunea Cazino. Am folosit butonul de search pentru a localiza jocul. Bun, acum cu rolele in față, a trebuit să mă ocup de doua chestii importante:

  • Sa setez numărul de linii de plată pe maxim. Lucru ușor de făcut, pentru că slotul e de tip Megaways. Adică număr variat de modalități de plată la fiecare rotire, până la maximum 117.649 linii.
  • Sa stabilesc miza. Am inceput cu 1 lei//rotire, sa mă încălzesc. Am reglat-o din valoarea mizei și valoarea fisei. Astea doua se înmulțesc și se obține pariul total. La The Dog House Megaways observ că am o miză maxima de 400 lei.

Prima oră de joc The Dog House Megaways

Rotirea 1 - Mi-a legat cinci simboluri Popă pe 24 de linii și mi-a platit 7.20 lei. Nu e nimic, se putea și mai rău.

Rotirea 2-6 - Pauză mare in ceea ce privește câștigurile. Nici măcar trei Zecari, frate? Ca sa nu mai zic că nu am văzut simbol Scatter. Oare există? Sau sunt un mit, precum Chupacabra?

Rotirea 7 - Hai că s-au legat patru Ași pe linii multiple. Mare nebunie! Let’s Goooo!

Rotirea 33 - După alte câteva câștiguri mici, am obținut cinci simboluri Zgardă pe mai multe linii. Nu e exact ce mă așteptam, dar mergem înainte.

Rotirea 43 - Prima dată când văd doua simboluri Scatter. Serios?

Mă consider un tip răbdător, dar după 43 de rotiri aveam mai mulți nervi decât mi-a făcut vreodată Call of Duty. Cum pot eu sa fac profit dacă abia intră doua simboluri Scatter?

Rotirea 67 - Cinci simboluri Shih Tzu pe linii. Bun, bun de tot, împreună cu un Wild cu multiplicator 3x. Și așa aveam pagubă 50 lei.

Rotirea 99 - Prima specială, izvorâtă din trei Scattere. Mai sa mă înec cu Cola. La cat de prost mergea, nu mai credeam în minuni. Bun, ne facem acum semnul preferat al ortodocșilor si speram sa vedem cat mai multe câștiguri în rotirile gratuite. Am de ales intre doua funcții speciale: Sticky Wilds sau Ploaie de Wild-uri. Am dat cu banul și a picat Ploaie de Wild-uri, între 2 și 6 pe fiecare rola. La 1 lei miza, mi-a făcut 94 lei. Speranța a fost mare, câștigul nu prea. Cam visam cum se rupe jocul și îmi dă câștigul maxim, de 12.305x miza.

Rotirea 172 - Alte multe rotiri fara specială sau ceva decent. Dar acum a dat patru simboluri Rottweiler. Sunt cam pe zero.

Rotirea 289 - O singură specială până acum?! E jale.

Rotirea 341 - M-am plictisit sa tot aștept trei simboluri Scatter. Mi-am zis la începutul sesiunii că nu o sa fac asta, dar nu mai puteam răbda. Așa că am cumpărat speciala pentru 100x miza (100 lei). Pentru că înainte am ales Ploaia de Wild-uri, acum am selectat Sticky Wilds. In 7 rotiri gratuite am obținut 123 lei. Ce mă enervează sesiunile care doar te mențin pe linia de plutire.

Rotirea 400 - Cu doar un mic profit la îndemână, am simțit că e nevoie să măresc miza la 2 lei.

A doua oră de joc The Dog House Megaways

De regulă, învârt mai mult de 433 de runde într-o singură oră. Dar cineva trebuia să mănânce și chipsurile ălea. Plus că trebuia să îmi calmez nervii. Ceea ce îți recomand și ție atunci când te ia cu capul la păcănele. Da-i pe pauza vreo 5 minute.

Rotirea 435 - Mi-am propus sa dau câteva rotiri pe 2 lei înainte să cumpăr speciala. Linii de Mops, cu câștig 160 lei. Asta e profitul pe care îl căutăm.

Rotirea 436 - Am profit bun acum, deci renteaza sa dau 200 lei pe specială. In felul ăsta, economisesc timp și poate bani. Opțiunea mea: 15 rotiri gratuite cu Ploaie de Wild-uri. Senzație majoră când văd atâtea Wild-uri cu multiplicator 3x. Dacă ar avea și valoare mai mare. Câștig total? 579 lei.

Rotirea 437-555 - Am zis că nu ar fi fost cine știe ce experiment dacă achiziționez in continuare speciala. Așa că am lăsat peste 100 de rotiri sa se scurga fără nimic spectaculos. Macar nu am pierdut mult, doar 112 lei.

Rotirea 589 - Tot fără speciala. Am avut una singură câștigată în aproape 600 de rotiri, nu? Restul cumpărate. Incredibil ce soartă. Și totuși sunt pe plus.

Rotirea 611 - Linii de Mops iar. Hai că am mai multe astfel de linii decât speciale câștigate.

Rotirea 643 - După o pauza de toaletă și alte câteva rotiri nereușite, prind speciala. Cu 4 simboluri Scatter chiar. Superstițios din fire, am zis sa nu schimb și să rămân la Ploaie de Wild-uri. Însă acum am 18 rotiri gratuite. Sa spun că mi-a pus cinci simboluri Shih Tzu in linii cu 3x multiplicator? Parcă jocul îmi spunea că e timpul sa mă car. Total câștig: 690 lei.

Am mai dat până la 650 de rotiri și am renunțat cu o oră și 33 de minute din sesiunea de două ore pe care mi-o propusesem. Am acumulat un profit de 857 lei. Sa fiu sincer, The Dog House Megaways intră în top cinci jocuri ale mele. Nicio specială nu a dezamăgit crunt, cum mai fac alte jocuri. Sigur, nu e nicio garanție că nu se va întâmpla asta la alte sesiuni, dar tot e impresionant ca am făcut atâta profit la mâini de 1-2 lei și doar patru speciale la activ.

Până data viitoare, nu uita că păcănele se joacă responsabil. Fără mize peste ce nu îți permiți să pierzi. Vom mai juca și alte sloturi online, poate într-o manieră diferită, sa vedem ce se poate întâmpla.