Cum alegem o casa de pariuri online

Cand vine vorba despre alegerea unei case de pariuri online, multi potentiali utilizatori sunt multumiti daca acea casa cuprinde o oferta bogata de pariuri sportive, neluand in calcul si celelalte aspecte, care fac si ele diferenta intre o casa online buna si una mai putin buna.
 
De asemenea, nu putini sunt cei ce incep sa parieze la acea casa online fiindca au vazut o reclama la televizor sau pe Internet despre aceasta sau fiindca i-a fost recomandata de un prieten. Aceasta promovare nu inseamna insa ca acea casa este si pe placul tau. De aceea, un potential utilizator ar trebui sa se convinga personal de cele aflate inainte de a-si investi banii acolo.
 

case de pariuri online

Primul aspect de care ar trebui sa tinem cont cand alegem o casa de pariuri este complexitatea ofertei acelui site de pariuri. Aici ne referim in special la pariurile sportive. In general, daca o casa online beneficiaza de o oferta generoasa, vorbind aici atat de numarul de sporturi, cat mai ales de numarul de optiuni pentru un anumit eveniment, tindem sa credem ca nu vom avea probleme cu ea in ceea ce priveste oferta live, platile, metodele de depunere si retragere. Regula aceasta nu este insa obligatorie. Un top al caselor de pariuri care au cea mai bogata oferta poate fi gasit aici.

Daca doriti sa treceti de aparentele acelei case de pariuri si doriti sa aflati despre experienta altor pariori acolo, puteti tasta in motorul de cautare ‘’pareri casa pariuri X’’. Cu siguranta acolo veti gasi site-uri cu pareri de la utilizatori, asta daca este vorba despre o casa cat de cat cunoscuta cea pe care o cautati. Puteti chiar tine intr-un document Word sau Excel evidenta recenziilor. Puteti face asta pentru mai multe case online, pentru ca la final, in functie de diferenta dintre numarul parerilor pozitive si al celor negative, sa decideti care casa pariuri online ar fi potrivita pentru dumneavoastra.   
 
Odata ce ne-am lamurit in privinta celor doua aspecte mai sus mentionate vom dori sa ne inregistram si sa efectuam un depozit. Intai ar fi bine insa sa verificati daca acea casa de pariuri dispune de metoda de depunere pe care o doriti. Sigur, puteti face asta si dupa ce va inregistrati, iar daca nu va convin metodele de depunere puse la dispozitie de acea casa, pur si simplu renuntati la ea. Faptul ca v-ati inregistrat la respectiva casa nu inseamna ca trebuie sa efectuati si un depozit; inregistrarea este gratuita si dureaza, de obicei, doua-trei minute.
 
Pentru cei mai prudenti dintre noi, care considera pariurile sportive o metoda de relaxare si nu doresc sa depuna o suma prea mare la casele de pariuri, este bine sa va informati din timp asupra depunerilor minime, retragerilor minime, respectiv mizei minime pe bilet. Pentru a va inlesni cautarea, sa spunem ca, strict din acest punct de vedere, casa de pariuri Maxbet (click aici pentru recenzie) este potrivita pentru a efectua o depunere. Aici  depunerea minima este de 10 lei, retragerea minima fiind insa de 50 lei. Daca doriti sa beneficiati de o suma minima mica atat la depozit, cat si la retrageri, va recomandam casa de pariuri favbet, unde aceasta este de 20 RON pentru ambele modalitati de tranzactionare. Cat despre suma minima ce poate fi pariata pe un bilet, casa online cea mai buna este Fortuna (click aici pentru recenzie). Asta deoarece suma minima pe bilet este 0.4 RON.
 
Cand alegem o casa de pariuri online, nu putini suntem cei care ne ghidam dupa bonusul de inregistrare. Intr-adevar, casele de pariuri ce ofera un bonus de inregistrare mare sunt destul de atractive, sansele ca si celelalte servicii sa fie de buna calitate crescand. Cel putin asta este conceptia pe care am intalnit-o de cele mai multe ori. Pentru a vedea topul caselor de pariuri cand vine vorba despre bonusul de inregistrare nu trebuie decat sa aruncati o privire aici.
 
Atentie insa, trebuie sa consultati cu mare atentie termenii si conditiile bonusului de inregistrare inainte de a-l accepta sau inainte de a plasa pariuri. Asta fiindca fiecare casa de pariuri dispune de cerintele ei de rulaj, care pot fi mai usoare sau mai grele. Spre exemplu, la o casa poti intalni un bonus la inregistrare de 1 000 RON, conditiile de rulaj fiind dificile, pe cand la o alta poti avea un bonus mai mic, insa conditii de rulaj mai facile. O sa prezentam detalii despre acest subiect intr-un articol viitor.
 

Concluzii

 
  • Sunt multe lucruri de care un parior ar trebui sa tina cont inainte de a se inregistra la o casa de pariuri online
  • Oferta bogata nu este singurul ingredient care face o casa de pariuri sa fie de top
  • Verificati metodele de depunere si de retragere preferabil inainte de a va inregistra
  • Un bonus de inregistrare mare nu este intotdeauna in avantajul clientului, conditiile de rulaj putand fi dificil de realizat.