Cu pariurile pe NFL poti obtine un profit generos

Anumite sporturi de echipa din SUA sunt foarte populare in intreaga lume, printre acestea numarandu-se si fotbalul american. Competitia se numeste NFL, una care se disputa in aer liber, pe durata a 4 sferturi. Campionatul este format din 32 echipe, impartite in doua Conferinte.Rar s-au petrecut surprize in aceasta editie

Un meci din NFL dureaza aproximativ 3 ore, pentru a viziona o partida cap-coada din aceasta competitie trebuindu-ti multa rabdare. Totodata, faptul ca un meci dureaza atat de mult, fiecare sfert fiind de 15 minute, ar trebui sa avantajeze, cel putin teoretic, echipa favorita, aceasta avand mai mult timp la dispozitie sa treaca peste o eventuala pasa proasta pe care o are de-a lungul meciului.


Statistica vorbeste de la sine, din cele 11 etape trecute pana acum in 33 partide am avut favorite destul de clare, asta insemnand formatii cu o cota sub 1.3. Dintre cele 33 partide, in 5 au castigat outsiderele, 4 avand loc insa in septembrie, prima luna din sezon, cand bookmakerii nu se lamurisera inca in legatura cu valoarea echipelor sau cand formatiile nu erau inca la forma lor optima. In concluzie, daca doresti sa plasezi pariuri pe victoria echipelor favorite, fa-o dupa primele saptamani din sezon, deoarece in primele runde pot interveni surprize.


Pariurile pe sferturi sunt la mare cautare

Un pariu interesant din NFL, daca ne referim la cel pre-live, vizeaza sferturile. Mai exact, tipul de pariu „In care sfert se inscriu mai multe puncte”. Daca vei studia cu atentie statistica ambelor echipe care se vor intalni in meciul respectiv, exista sanse destul de mari de a genera profit. In sferturile 2 si 4 probabilitatea de a se inscrie mai multe puncte este mai mare decat in sferturile 1 si 3, bookmakerii oferind cote in consecinta.


Prin urmare, daca in sferturile pare cota este cuprinsa intre 2.5 si 3.00 de cele mai multe ori, in cele impare ea este cuprinsa intre 6.5 si 8.00. De asemenea, ni se ofera optiunea „Egal” daca suntem de parere ca punctele cele mai multe se vor marca in doua sau mai multe sferturi. Efectuand o statistica a acestui sezon, am observat ca din cele 180 partide scurse pana acum (29 noiembrie 2018), in 62 s-a marcat cel mai mult in al doilea sfert, in 51 s-a marcat cel mai mult in al patrulea sfert, cel mai mult in cel de-al treilea sfert s-a marcat in 24 meciuri, in 16 partide s-a marcat cel mai mult in primul sfert, pe cand in 22 partide cele mai multe puncte au fost inscrise in doua sau chiar trei sferturi.


Cota prea mica la victorie pentru o echipa? Avem solutia

Dupa cum am zis mai sus, exista sanse destul de mari ca o echipa care porneste favorita destul de clara in meci sa il si castige. Cand spunem asta ne referim la o  cota maxima de 1.3. Doar ca este cunoscut faptul ca daca vei plasa mai multe meciuri pe bilet sansele ca acesta sa fie castigator scad, iar o cota totala de 1.3 foarte probabil nu te multumeste.


Ce ai spune insa ca aceasta cota sa fie de aproximativ 2.00, iar rezultatul final sa fie acelasi? Selectia este cea conform careia echipa favorita va marca prima si va castiga. Spre exemplu, intr-o partida in care echipa favorita are cota 1.3 la victorie, cota ca aceasta sa marcheze prima si sa castige este 2.07. De multe ori, mai ales in cazul partidelor dezechilibrate, echipa favorita castiga marcand prima, acest tip de pariu putandu-ti aduce profit nu doar pe termen mediu si lung, ci si pe termen scurt.


Unde putem gasi o oferta generoasa pentru meciurile de NFL?

Cu pariurile pe NFL poti obtine un profit generos, pentru asta trebuind insa sa ai de unde alege. Majoritatea caselor de pariuri licentiate in Romania ofera zeci, chiar si peste 100 selectii pentru un meci intr-un sport de echipa din SUA, interesul fiind unul mare la nivel global pentru aceste competitii. Asta se intampla si la casa online 888sport, acolo unde pentru o partida de NFL gasim peste 150 optiuni de pariere. Vorbim despre pariuri principale, precum rezultatul final, total puncte, handicap, pariuri pe sferturi, pariuri pe reprize, total puncte ale unei echipe, dar si despre optiuni care nu sunt pariate la fel de mult, pentru a le intelege trebuind sa cunosti bine regulile fotbalului american. Vorbim despre Player passing (total yarzi pasati, total pase de touchdown), Player receiving (jucatorul care sa aiba cei mai multi yarzi la primire), Player rushing, Tackle-urile jucatorului sau Total Sacks.


Rezumat

  • O etapa de NFL incepe de obicei in a doua jumatate a unei saptamani, incheindu-se in prima jumatate a saptamanii urmatoare, gazduind cel mult 16 meciuri
  • In acest sezon echipele favorite clare in NFL s-au impus destul de des
  • Cu pariurile pe sferturi poti genera un profit destul de mare daca vei consulta atent statistica meciurilor precedente ale combatantelor
  • In cazul in care cota ca favorita sa castige este prea mica, poate vrei sa pariezi ca echipa favorita va marca prima si va castiga, cota aici marindu-se considerabil
  • O casa de pariuri la care poti alege dintre foarte multe pariuri intr-o partida de NFL este 888sport


Alege strategia optima pentru a incepe sa generezi profit cu pariurile din NFL >>>


NFL