Cu pariul la doua capete ai sanse mai mari de castig

In ultima vreme tot mai multi pariori mizeaza pe tenis, live sau pre-live. Mai multe motive stau la baza acestei decizii, una dintre cele mai importante reprezentand-o faptul ca anumite case de pariuri transmit in direct multe meciuri din calendarul ATP, WTA, turnee de Grand Slam, Cupa Davis, Fed Cup, turnee challenger si chiar turnee ITF. Una dintre aceste case este Betano, care transmite in direct, in platforma „Pariuri Live”, turnee integrale de tenis. 

Tot Betano iti ofera peste 50 optiuni de pariuri la multe partide din calendarul ATP, WTA si Grand Slamuri, in fazele avansate ale competitiilor numarul ducandu-se spre 100. Fiind atat de multe, pariurile sunt impartite pe categorii, pentru o gasire mai usoara. Dintre aceste categorii enumeram: pariuri pe seturi, pe game-uri (peste/sub),  pe asi, pe duble greseli , pe breakuri sau pariuri cu handicap. 

5d3eb3516e830_1564390225.jpg

Putem spune, asadar, fara teama de a gresi, ca Betano propune cele mai multe optiuni de pariere pe meciurile de tenis dintre toate casele online. Avand foarte multe optiuni de pariere pentru un meci inseamna, cel putin teoretic, ca sunt mai multe sanse de castig. Sigur, intotdeauna pot aparea surprize, iar jucatorul favorit sa fie eliminat de catre unul ce avea o cota mai mare de 3.00 la victorie. 

Pariurile la doua capete le gasesti la fiecare meci important

De aceea, iti propunem o noua optiune pe care sa o ai in vedere inainte de a paria pe meciurile de tenis. In urma acestei optiuni poti castiga chiar daca jucatorul favorit sau cel pe care il vezi tu favorit se va impune sau nu. Aici nu ne referim la numarul total de game-uri, desi acela poate fi, de asemenea, un pariu la doua capete, insa cam riscant, in opinia noastra. Alt pariu la doua capete il reprezinta cel pe asi, insa si pe acesta il consideram riscant, mai ales ca nu se gaseste pe Internet niciun site “la liber” care sa intocmeasca detaliat statisticile unui jucator privind asii.

Un pariu la doua capete care ne face cu ochiul, unde nu ai nevoie de statistici elaborate pentru a te decide daca il vei plasa, il reprezinta numarul total de game-uri ale unui jucator in meci. Tipul de pariu se afla in categoria “Game-uri Peste/Sub”, atat in turneele masculine, cat si in cele feminine. In general, ni se ofera 3 limite pentru un jucator (de exemplu sub/peste 12.5, sub/peste 13.5, sub/peste 14.5). Tipul de pariu se poate gasi si in sectiunea “Pariuri Live”, uneori putand fi chiar mai bine sa vezi o bucata din meci pentru a te decide ce vei plasa pe acest tip de pariu. Sigur, in sectiunea “Pariuri Live” limitele si cotele se pot schimba frecvent, cea mai buna varianta parandu-ni-se aceea de a plasa pre-live acest tip de pariu.

Nu paria pe Under la outsider

Nu am recomanda sa plasezi pariuri pe faptul ca outsiderul nu va atinge o anumita limita, care de obicei este cuprinsa intre 8.5 si 10.5 game-uri, in functie de cota pe care o are la victorie. In acest caz daca jucatorul care porneste cu sansa a doua castiga un set este destul de greu ca pariul tau sa mai fie castigator. Spre exemplu, daca ai mizat ca outsiderul va castiga mai putin de 9.5 game-uri, iar el se va impune in primul sau al doilea set, in restul de doua seturi nu va trebui sa ia mai mult de 3 sau chiar 2 game-uri pentru ca pariul plasat de tine sa fie castigator, lucru aproape imposibil. In schimb, daca pariezi ca outsiderul va avea peste 9.5 game-uri, pariul tau va putea fi castigator chiar daca acesta va pierde in minimum de seturi. Asta ca sa nu mai spunem ca are peste 95% sanse de a fi castigator in cazul in care va pierde in 3 seturi. 

Poti castiga chiar daca esti de parere ca un jucator se va impune, dar el va pierde

Pariaza la doua capete pe meciurile de tenis si vei avea sanse mai mari de castig si daca mizezi pe outsider, insa si daca mizezi pe jucatorul favorit  la castigarea partidei. In cazul unui jucator care porneste mare favorit, cote bune de pariat gasim pentru “Sub/Peste 12.5 game-uri” si “Sub/Peste 13.5 game-uri”. Astfel, daca vei miza ca favoritul va lua sub 12.5 game-uri vei putea castiga si daca acesta va pierde. Daca va castiga in doua seturi fara prelungiri automat vei castiga si tu, la fel intamplandu-se  si in cazul in care acesta va pierde in minimum de seturi. Daca favoritul va pierde in 3 seturi raman sanse ca pariul tau sa fie castigator, desi acestea nu sunt foarte mari. Sigur, in teorie poti castiga si in cazul in care favoritul se impune in 3 seturi, insa practic este aproape imposibil, deoarece acesta ar trebui sa castige cele doua seturi fara prelungiri, iar pe celalalt sa il piarda cu 0-6. 

Daca mizezi pe varianta “Over 12.5 game-uri” nu vei castiga doar in cazul in care jucatorul va pierde in minimum de seturi. Daca vei opta pentru optiunea “Over” cauta un jucator care isi face serviciul lejer, dar care are probleme pe serviciul adversarului, in acest fel sansele ca acesta sa ajunga la tie-break fiind mai mari. In general, cei care servesc foarte bine (big serverii) au probleme pe serva adversarului.

Rezumat

  • Betano este casa de pariuri cu oferta cea mai bogata pentru meciurile de tenis
  • Aici gasesti optiunea numarului total de game-uri al unui jucator in meci
  • Nu este indicat sa pariezi ca outsiderul nu va atinge limita de game-uri impusa 
  • Pariind pe aceasta optiune poti castiga chiar daca jucatorul care crezi ca se va impune nu o va face
  • Recomandam acest pariu pe meciurile din circuitul masculin, nu si din cel feminin
  • Daca mizezi pe un “big server” pariul ideal ar fi “Over X.5 game-uri” 

Pariaza la doua capete pe orice meci de tenis doar la Betano >>>