Cu Derby Fun castigi un freebet in fiecare saptamana

Visul oricarui parior este sa castige bani fara nicio investitie, iar daca s-ar putea ca aceasta posibilitate de castig sa fie constanta ar fi perfect. Casa de pariuri Fortuna iti ofea ocazia sa castigi bani gratis, sub forma unui freebet, nu in fiecare luna, ci in fiecare saptamana. Concursul se numeste Derby Fun si iti pune la incercare aptitudinile tale de a pronostica un meci.


Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibili toti utilizatorii Fortuna, fie ei noi sau vechi. Concursul “Derby Fun” are o rubrica dedicata, pe care o poti gasi foarte usor in pagina principala. In fiecare weekend cu meciuri din campionatele din Europa te asteapta o noua runda de concurs, in urma careia vor fi premiati cei mai buni 10 participanti. Asta nu este tot insa, in perioada in care se desfasoara concursul tinandu-se si un clasament general, in urma caruia se vor cumula punctajele din fiecare runda, premiindu-se primii 15 utilizatori. Atat clasamentul de etapa, cat si cel general le vei putea vedea in pagina promotiei.


Dupa cum am spus mai sus, concursul este complet gratuit. Mai mult, poti participa chiar daca nu ai niciun ban in cont. In fiecare runda Fortuna propune 10 partide de fotbal din campionatele puternice ale Europei, la care adaugam Liga I a Romaniei. Tot ce trebuie sa faci este sa pronostichezi atat rezultatul final (1X2), cat si scorul corect al fiecarei partide. Pentru a-ti valida pronosticurile trebuie sa completezi cu adresa ta de mail sau cu CNP-ul tau. Fiecare rezultat final anticipat corect iti aduce 1 punct, iar fiecare scor corect 3 puncte, astfel punctajul maxim intr-o etapa fiind de 40 puncte. Rezultatul final si scorul corect pentru un meci sunt independente, in sensul ca poti opta pentru un rezultat final prin care sa castige oaspetii, iar scorul corect sa fie in favoarea gazdelor. Un pronostic poate fi plasat pana la ora de start a partidei respective.


Despre recompense


Cu Derby Fun castigi un freebet in fiecare saptamana daca te clasezi in primii 10. Primul clasat va primi un freebet de 100 lei, umatorii doi vor lua 50 lei, cei de pe locurile 4-6 primesc 20 lei freebet, iar ultimii 4 se vor multumi cu un freebet de 10 lei. Freebetul se va acorda in maxim 48 ore de la incheierea ultimului meci din lista. La finalul sezonului (20 mai) vor fi premiati primii 15 clasati. Astfel, primul va primi un freebet in valoare de 500 lei, ocupantii celorlalte doua locuri de pe podium vor lua 300 lei, urmatorii 3 vor primi 200 lei, cei de pe pozitiile 7-10 vor incasa un freebet de 100 lei, iar ultimii 5 unul de 50 lei. 


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Fortuna creeaza-ti unul aici

·         Acceseaza rubrica “Derby Fun” pentru a plasa pariurile la meciurle oferite de Fortuna

·         Participarea este gratuita, pentru a-ti valida pronosticurile trebuind sa iti completezi CNP-ul sau adresa de mail

·         In fiecare etapa vor fi premiati primii 10 utilizatori, iar pe 20 mai, la finele sezonului, primii 15 din clasamentul general


Participarea nu te costa nimic