Cu Betano tu faci pariurile

Luand licenta la inceputul anului trecut, casa online Betano a devenit repede una dintre preferata pariorilor si asta datorita multelor puncte forte pe care le are. Dintre acestea enumeram oferta bogata, transmisiunile live sau bonusul de inregistrare.
 
De zilele trecute la aceste puncte forte s-a mai adaugat unul. Este destul de greu sa nu gasesti un anumit tip de pariu sau unul asemanator celui pe care il ai in minte, datorita ofertei bogate a acestei case de pariuri, insa, totodata, poti fi interesat de un pariu antepost (pe termen lung) mai special, care nu e inclus in oferta. De acum cu Betano poti obtine cote pentru orice pariu sportiv doresti, deoarece casa online a introdus functia “Cere un pariu”.
 

Care e procedura pentru a cere un pariu?


Nu este nevoie sa-ti accesezi casuta de mail pentru a trimite pariul pentru care doresti sa primesti cotele, ci poti folosi direct site-ul Betano. Cum? Simplu. Acceseaza contul tau Betano, pe care il gasesti in partea dreapta a site-ului, dand click pe soldul tau. Apoi, in fereastra care se va deschide selecteaza categoria “Contact”, care se gaseste in lista din stanga ferestrei, subcategoria “Cere un pariu”.
 
59d53a114e39a_1507146257.jpg
 
Odata selectata, iti va aparea un formular pe care trebuie sa il completezi cu pariul pentru care doresti cota. De asemenea, poti folosi formularul in scopul solicitarii de piete noi de pariere pentru o anumita competitie sau in vederea unor limite crescute de pariere, in cazul in care doresti sa plasezi o miza mai mare decat limita permisa pentru acea cota. Acest ultim aspect va starni cu siguranta interesul celor ce prefera sa plaseze mize foarte mari pentru un singur pariu.
 

Cererea de pariu este aprobata imediat


Formularul poate fi trimis la orice ora si asta pentru ca serviciul este disponibil 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Cererea poate fi trimisa chiar si cu 3 ore inaintea inceperii evenimentului propus, lucru care arata ca Betano ia in serios aceasta categorie, precum si parerile tale. Daca il trimiti mai tarziu insa, nu va fi luat in considerare. Evaluarea si raspunsurile pentru cererile primite intre orele 08:00 si 04:00 se fac instantaneu, in timp ce pentru restul zilei (celelalte 4 ore) procesarea si raspunsurile se trimit pana in ora 08:00. Desigur, nu orice cerere pentru un pariu va fi aprobata, ci doar cele pe care Betano le gaseste interesante.
 

Cere pariurile pe care le doresti