Cu 30 RON poti castiga bilete la MP al Japoniei

In acest moment, diferenta dintre Lewis Hamilton si Sebastian Vettel este de 30 puncte in favoarea britanicului, cu 7 curse inainte de final. In urmatoarea luna se vor desfasura cursele din Singapore, Rusia si Japonia, la ultima dintre cele 3 putand fi prezent si tu. Asta cu ajutorul casei de pariuri Unibet, care va rasplati nu unul, ci doi norocosi utilizatori cu doua bilete VIP fiecare pentru a vedea cursa de la Suzuka alaturi de nimeni altul decat Mika Hakkinen.


Ce trebuie sa fac?

Competitia se desfasoara pana la 9 septembrie, ora 23:59, eligibili fiind toti utilizatorii Unibet. Pentru a castiga un tichet la tragerea la sorti care va indica fericitii castigatori ai biletulor trebuie intai sa optezi la promotie din pagina acesteia, dupa care sa plasezi pariuri care insumeaza minim 30 lei. Pariurile pot fi efectuate din orice sport, live sau pre-live, singure sau pe bilet multiplu, pentru fiecare 30 lei pariati urmand a primi un tichet. Poti obtine maxim 5 tichete pe zi la extragere.


Despre recompensa

Cu 30 RON poti castiga bilete la MP al Japoniei, insa, evident, pentru a avea mai multe sanse la acest fabulos premiu iti recomandam sa profiti la maxim si sa achizitionezi 25 bilete. Excursia in Japonia va avea toate cheltuielile platite, aici incluzand zborurile cu avionul, cazarea si mesele.  


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Opteaza la promotia “Intalneste-te cu Mika Hakkinen la Suzuka”
  • Pentru fiecare 30 lei pariati pana pe 9 septembrie, ora 23:59, vei obtine un tichet la tragerea la sorti care te premiaza cu doua bilete la Marele Premiu al Japoniei
  • Maxim 5 tichete poti acumula zilnic


Poti fi chiar tu unul din norocosii castigatori >>>