Croatia are cota 50 la victorie cu Danemarca

Cea mai clara victorie a Croatiei la acest Campionat Mondial s-a inregistrat asupra Argentinei, scor 3-0, pe cand Danemarca a invins-o in grupe doar pe Peru, scor 1-0, nereusind sa castige cu Australia, facand o remiza “de salon” cu Franta. In aceste conditii, croatii par favoriti de departe in optimea de finala contra danezilor. Casa de pariuri Netbet speculeaza acest lucru, oferind cota 50.0 ca formatia croata sa castige in timp regulamentar.Ce trebuie sa fac?

Eligibili la promotie sunt cei care isi vor crea cont la Netbet introducand codul “COTA50” si vor efectua un depozit prin orice metoda, in afara Skrill si Neteller. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul Croatiei in timp regulamentar in fata Danemarcei. Cel mult 10 lei se calculeaza in vederea cotei marite, 0daca0 vei paria mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.83.


Despre recompensa

Croatia are cota 50.0 la victorie cu Danemarca, in cazul in care aceasta se va impune in primele 90 minute urmand a ti se credita cash instant castigul conform cotei de pe site, pentru ca restul pana la cel mult 500 lei sa il primesti sub forma de bonus in cel mult 72 ore de la incheierea partidei. Bonusul trebuie pariat de 4 ori pe cote minime de 1.6 in termen de 7 zile de la creditare, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Nu se iau in considerare la rulaj pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai, dar nici cele de tip Handicap si Under/Over.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Netbet pana duminica, ora 21:00, introducand codul COTA50
  • Efectueaza un depozit prin orice metoda, in afara Skrill sau Neteller
  • Pariaza pre-live pe victoria Croatiei in timp regulamentar impotriva Danemarcei
  • Cel mult 10 lei se iau in calcul in vederea cotei marite
  • In cazul in care Croatia va invinge in timp regulamentar vei primi cash instant castigul conform cotei de pe site, pentru ca restul pana la cel mult 500 lei sa ti se crediteze in cont sub forma de bonus in maxim 72 ore
  • In termen de 7 zile trebuie rulat bonusul de 4 ori pe cote minime de 1.6, in cazul unui bilet multiplu trebuind ca fiecare selectie sa aiba cota minima 1.6


In mod normal croatii nu ar trebui sa aiba emotii >>>