Creeaza-ti propriile pariuri la Winmasters

Winmasters revolutioneaza domeniul pariurilor in Romania, urmand reteta caselor de pariuri din Marea Britanie.
 
Cu siguranta ti-ai dorit in multe randuri sa plasezi un pariu special care nu se gasea la nicio casa pariuri online, cum ar fi ca o formatie va inscrie din penalty in prelungirile partidei, ca se va marca de la mijlocul terenului intr-un meci de fotbal sau pe numarul breakurilor dintr-un anumit meci de tenis. Acum toate aceste dorinte, dar si multe altele vor putea deveni realitate cu ajutorul casei de pariuri Winmasters, care va ofera posibilitatea de a miza pe ce pariuri doriti.
 
thumb_591169c958c7d_1494313417.png
 

Pot  propune orice tip de pariu?


Propunerile pentru astfel de pariuri speciale trebuie trimise prin email, la adresa [email protected], cu 48 ore sau mai mult inainte de startul evenimentului pentru care vrei sa ti se creeze cotele. Sigur, acest tip de pariu nu este la fel de avansat ca in Marea Britanie, acolo unde poti paria chiar si live, e drept, in agentiile offline, insa vorbim de ceva care cu siguranta va fi pe placul utilizatorilor si care va atrage multa lume la Winmasters. Aici pariurile speciale pot fi plasate doar pre-live.
 
Evident, vorbim despre tipuri de pariuri speciale pe evenimente sportive, astfel ca cei au crezut ca pot obtine o cota mare conform careia sa slabeasca 30 kg pana vara viitoare sau pariuri de acest gen isi pot lua gandul de la ele. Dupa analizarea pariului, bookmakerii vor crea cote, publicandu-le pe site, in rubrica speciala din sectiunea ‘’Sporturi’’, numita sugestiv ‘’Pariuri de la utilizatori’’. Dupa publicarea cotelor propuse vei primi un e-mail de confirmare.
 
In acest moment, sectiunea dispune doar de doua pariuri, ambele vizand formatii din Romania, insa pe masura ce utilizatorilor actuali si viitori li se va aduce la cunostinta despre posibilitatea de a intocmi chiar ei pariuri, cu siguranta pagina se va umple. Cele doua pariuri speciale din acest moment propuse de utilizatori ne determina sa mizam pe faptul ca Dan Petrescu va fi urmatorul antrenor al lui FCSB si ca Andrei Ivan va marca direct din lovitura libera in meciul din ultima etapa contra FCSB. Cota pentru un gol al lui Ivan este 23.0, cota ca Dan Petrescu sa fie urmatorul antrenor al lui FCSB este 3.3, iar ca asta sa nu se intample este 1.29.
 
Trebuie sa stiti ca optiunea Cash Out nu este disponibila pentru aceste pariuri speciale, dar si ca Winmasters isi rezerva dreptul de a prioritiza anumite propuneri ale utilizatorilor la propria sa discretie.
 
Inregistreaza-te si tu la Winmasters pentru a propune pariuri pe evenimente sportive >>>