Cotele marite la victorie te fac sa castigi 275 RON sau 525 RON in Bayern Munchen vs Liverpool

Miercuri vom avea in Champions League doua partide in care numele gazdelor incepe cu litera B, iar cel al oaspetilor cu litera L. Cea mai interesanta este cea dintre Bayern Munchen si Liverpool, in turul din urma cu 3 saptamani inregistrandu-se o remiza alba. Pentru a te motiva si mai mult sa pariezi pe aceasta partida, casa de pariuri 888sport iti ofera cote marite la victorie pentru ambele formatii.


Pariaza pe echipa castigatoare, care se va califica in sferturile Champions League >>>


5c87a13e0567d_1552392510.jpg

Ce trebuie sa fac?

Este vorba despre cota 11.0 pentru ca Bayern Munchen sa se impuna si de 21.0 ca Liverpool sa o faca. Pentru a fi eligibil la promotie trebuie sa te inregistrezi la 888sport pana la ora partidei (miercuri, 22:00). Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet in care sa-ti alegi o castigatoare in meciul dintre Bayern Munchen si Liverpool. Miza este una fixa si anume 25 lei. Odata selectata optiunea, pe biletul de pariuri iti va aparea o casuta, pe care trebuie sa o bifezi daca vrei sa beneficiezi de cota marita.  Chiar daca vei accepta cota marita, vei fi in continuare eligibil la bonusul de inregistrare, care poate atinge suma de 1 000 lei. 


Despre recompensa

In cazul unui pariu “verde”, aceste cote marite la victorie in Bayern Munchen vs Liverpool te fac sa castigi 275 lei, respectiv 525 lei. Astfel, castigul conform cotei normale se va credita cash instant, pe cand restul il vei primi ca bonus in maxim 72 ore de la incheierea partidei. Bonusul trebuie rulat de 10 ori in termen de 60 zile pe o cota minima de 2.00. 


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana miercuri, ora 22;00
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre formatii in partida dintre Bayern Munchen si Liverpool
  • Miza este una fixa si anume 25 lei 
  • Daca pariul va fi “verde” vei primi cash instant castigul conform cotei normale, pe cand restul pana la 275 lei, respectiv 525 lei, ti se va credita ca bonus in maxim 72 ore
  • Bonusul trebuie pariat de 10 ori in termen de 60 zile pe o cota minima de 2.00


Pariaza pe echipa castigatoare, care se va califica in sferturile Champions League >>>