Cote mult marite pentru victoria celor doua echipe in derbyul de Champions League

Miercuri, incepand cu ora 21:45, toti ochii vor fi atintiti catre prima mansa a semifinalei Ligii Campionilor dintre Bayern Munchen si Real Madrid. Cele doua au un istoric bogat al intalnirilor directe in aceasta competitie, in ultimele doua asemenea partide de pe teren propriu bavarezii marcand o data, primind 6 goluri. Fie ca esti de parere ca “galacticii” vor obtine un nou succes sau ca bavarezii si-au facut bine temele si ii vor surprinde pe elevii antrenati de Zinedine Zidane, casa de pariuri Betfair vine cu promotia ideala, prezentand cote mult marite pentru victoria celor doua echipe in derbyul de Champions League. Este vorba despre cota 10.0 pentru succesul lui Bayern Munchen si 18.0 pentru cel al lui Real Madrid.Ce trebuie sa fac?


La promotie poti participa doar daca te vei inregistra la Betfair pana miercuri, ora 21:45, utilizand codul ZFBNCN. Depune apoi pentru a putea plasa pre-live din piata Sportsbook un pariu pe victoria lui Bayern Munchen sau a celor de la Real Madrid. Cel mult 50 lei se iau in calcul pentru cota marita, eventuala diferenta calculandu-se la cota de pe site,  care in acest moment este 2.00 pentru succesul bavarezilor si 3.75 pentru al celor de la Real Madrid.


Despre recompensa


In cazul in care pariul tau e “verde” si ai pariat 50 lei, vei primi cash castigul conform cotei normale (100 lei daca se impune Bayern Munchen si 187.5 lei daca o face Real Madrid), pentru ca restul, pana la 500 lei, respectiv 900 lei, sa ti se crediteze in cel mult 24 ore de la incheierea partidei sub forma de freebet. In termen de 30 zile trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2 de pe piata Sportsbook, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Betfair pana miercuri, ora 21:45, folosind codul ZFBNCN

·         Plaseaza un pariu pre-live din piata Sportsbook pe victoria lui Bayern Munchen sau a lui Real Madrid in meciul de Champions League

·         Cel mult 50 lei se calculeaza la promotie

·         Daca pariul tau e “verde” castigul conform cotei de pe site il vei primi cash, pe cand restul, pana la 500 lei, respectiv 900 lei, sa ti se crediteze sub forma de freebet

·         In cel mult 30 zile trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook


Alege castigatorul si ia banii