Cote mult marite pentru rezultatul final in Liverpool vs PSG

Marti, 18 septembrie, va debuta faza grupelor in Liga Campionilor, in prima zi asteptandu-ne cateva dueluri interesante. Unul dintre ele va avea loc intre Liverpool si PSG. Cele doua s-au mai intalnit in urma cu mai bine de 20 ani in semifinalele actualei Champions League, atunci fiecare impunandu-se pe teren propriu. Acum ai sansa de a paria la cote mult marite pentru rezultatul final in Liverpool vs PSG, fie ca vorbim de victoria gazdelor sau a oaspetilor, nu insa si de o remiza. Toate astea se intampla la casa de pariuri 888sport.Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie doar daca te vei inregistra la 888sport pana la ora meciului (marti, 21:55). De specificat faptul ca nu vei pierde bonusul de inregistrare, care poate ajunge la 1 000 lei, daca vei opta pentru aceasta promotie. Plaseaza apoi un pariu pre-live pe succesul uneia dintre echipe in partida dintre Liverpool si PSG. Pariul nu trebuie sa fie nici mai mare, nici mai mic de 25 lei.


Despre recompensa

Aceste cote mult marite pentru rezultatul final in Liverpool vs PSG inseamna ca in cazul unui pariu castigator vei primi 300 lei daca se vor impune “cormoranii” sau 425 lei daca parizienii o vor face. In termen de 72 ore de la incheierea partidei vei primi castigurile extra sub forma de bonus. Acesta trebuie pariat de 10 ori pe cote minime totale de 2.00 in maxim 60 zile.


Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Plaseaza un pariu pre-live pe victoria uneia dintre echipe in meciul de Champions League dintre Liverpool si PSG
  • Miza pariului este de 25 lei
  • Daca Liverpool se va impune vei castiga 300 lei, iar daca PSG o va face vei castiga 425 lei, castigul extra creditandu-se sub forma de bonus in cel mult 72 ore de la incheierea partidei
  • Bonusul trebuie pariat de 10 ori pe o cota minima totala de 2.00 in termen de 60 zile


external linkLink-uri externe interzise