Cote mult marite la victorie in Liverpool vs Arsenal

Anul 2018 se incheie cu un super-derby in Premier League, liderul Liverpool urmand a o intalni pe teren propriu pe Arsenal, formatie care ocupa pozitia a cincea. Din ultimele 5 intalniri directe de pe Anfield, „cormoranii” au invins de 3 ori, inregistrandu-se doua rezultate de egalitate. In vederea partidei din aceasta runda, casa de pariuri 888sport prezinta cote marite pentru victoria celor doua formatii. Este vorba despre cota 8.00 pentru succesul lui Liverpool si 34.0 pentru cel al lui Arsenal.


Inregistreaza-te acum si pariaza pe derby-ul din Premier League >>>


5c26808259d77_1546027138.jpg

Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili cei care se inregistreaza la 888sport pana la ora partidei (sambata, 19:30). Chiar daca vei beneficia de cotele marite, vei fi eligibil in continuare la bonusul de bun-venit, care poate atinge suma de 1 000 lei. Dupa inregistrare plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre cele doua echipe in meciul dintre Liverpool si Arsenal. Miza este una fixa si anume 25 lei. Odata ce ai plasat pariul, pe biletul de pariere iti va aparea o casuta, pe care trebuie sa o bifezi daca doresti sa beneficiezi de aceste cote mult marite la victorie in Liverpool vs Arsenal.


Despre recompensa

Daca pariul plasat de tine va fi „verde” vei castiga 200 lei in cazul in care Liverpool se va impune sau 850 lei daca Arsenal o va face. Astfel, castigul conform cotei de pe site se va acorda cash instant, in vreme ce restul va fi creditat sub forma de bonus in termen de 72 ore de la incheierea partidei. Bonusul trebuie plasat in termen de 60 zile pe o cota minima de 2.00, fie ca vorbim de pariuri simple sau de bilete multiple.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana sambata, ora 19:30
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre cele doua echipe in meciul dintre Liverpool si Arsenal
  • Miza este una fixa si anume 25 lei
  • In cazul unui pariu „verde” castigul conform cotei normale il vei primi cash instant, iar restul pana la 200 lei, respectiv 850 lei, ti se va credita ca bonus in termen de 72 ore
  • Bonusul trebuie pariat in maxim 60 zile pe o cota minima de 2.00


Inregistreaza-te acum si pariaza pe derby-ul din Premier League >>>