Cote marite pentru victoria celor doua echipe in El Clasico

In antepenultima etapa din La Liga se va disputa El Clasico pe Camp Nou. Daca Barcelona va juca doar pentru orgoliu, deoarece deja este campioana, Real Madrid mai spera la pozitia secunda, diferenta dintre ea si Atletico Madrid, echipa din fata sa, fiind de 4 puncte, “galacticii” avand insa un meci in minus. Indiferent de formatia  care crezi ca va castiga acest derby, promotia casei de pariuri Betfair este una ideala, aceasta oferind cote marite pentru victoria celor doua echipe in El Clasico.Ce trebuie sa fac?


Este vorba despre cota 10.0 pentru succesul Barcelonei si 20.0 pentru cel al lui Real Madrid. La promotie sunt eligibili cei care se vor inregistra la Betfair pana la ora meciului (duminica, 21:45) introducand codul ZFBNCY. Esti liber apoi sa efectuezi un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe faptul ca una dintre cele doua echipe va obtine toate cele 3 puncte in El Clasico. Cel mult 50 lei se vor lua in calcul la cota marita, eventuala diferenta calculandu-se la cota normala, care e 1.66 pentru succesul Barcelonei si 4.6 pentru cel al lui Real Madrid.


Despre recompensa


In caz ca pariul plasat de tine este “verde” si ai mizat 50 lei, castigul conform cotei de pe site (83 lei pentru victoria Barcelonei si 230 lei pentru cea a Realului din Madrid), il vei primi cash imediat, in vreme ce restul, pana la 500 lei, respectiv 1000 lei, ti se va credita ca freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. In termen de 30 zile de la creditare trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu orice selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria Barcelonei sau a lui Real Madrid, cat si cel folosind freebetul trebuie plasate de pe piata Sportsbook.


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Betfair pana duminica, ora 21:45, introducand codul ZFBNCY

·         Plaseaza un pariu pre-live din piata Sportsbook pe victoria Barcelonei sau a lui Real Madrid in El Clasico

·         Cel mult 50 lei se vor lua in calcul in vederea cotei marite

·         Daca pariul este “verde” castigul conform cotei normale il vei primi cash, pe cand restul, pana la 500 lei, respectiv 1000 lei, ti se va credita ca freebet in cel mult 24 ore

·         In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul din piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2


Pe cine vei miza in El Clasico?