Cote marite la victorie in Real Madrid vs AS Roma

Barcelona a facut show ieri in partida cu PSV, asta asteptandu-se si de la Real Madrid diseara in meciul cu AS Roma. Sa nu uitam insa ca formatia italiana a eliminat-o sezonul trecut pe Barcelona din sferturile Champions League. In acest sens, casa de pariuri 888sport va pune la dispozitie o promotie de nerefuzat, conform careia vei castiga 150 lei daca Real Madrid se va impune si nu mai putin de 1 275 lei daca AS Roma o va face. Toate astea daca pariezi doar 25 lei.


external linkLink-uri externe interzise

Ce trebuie sa fac?

Eligibili la aceste cote marite la victorie in Real Madrid vs AS Roma sunt toti cei care isi vor crea cont la 888sport pana la ora meciului (miercuri, 22:00). Mizeaza apoi exact 25 lei pe succesul unei echipe in meciul de Champions League dintre Real Madrid si AS Roma. De punctat ca daca vei opta la aceasta promotie vei fi eligibil in continuare pentru bonusul de bun-venit, care poate ajunge la 1 000 lei.


Despre recompensa

In cazul unui pariu “verde” vei primi 150 lei, respectiv 1 275 lei, in functie de echipa care va castiga. Castigurile suplimentare le vei primi sub forma de bonus in termen de 72 ore de la incheierea partidei. In maxim 60 zile trebuie pariat bonusul de 10 ori la pe cote minime de 2.00, fie ca vorbim despre pariuri simple sau bilete multiple.


Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Mizeaza pre-live pe victoria uneia dintre echipe in meciul de Champions League dintre Real Madrid si AS Roma
  • Miza pariului este de 25 lei
  • Daca Real Madrid se va impune vei castiga 150 lei, iar daca AS Roma o va face vei castiga 1 275 lei, castigul extra creditandu-se ca bonus in maxim 72 ore de la incheierea partidei
  • Bonusul trebuie pariat in termen de 60 zile de 10 ori pe o cota minima totala de 2.00


external linkLink-uri externe interzise