Cote marite la victorie in Derby de Romania

A doua etapa din returul sezonului regulat al Ligii I programeaza partida dintre Dinamo si FCSB. Daca oaspetii se afla la doua puncte in spatele liderului, „cainii rosii” se afla la doua puncte in fata penultimului loc. Evident, oaspetii sunt favoritii acestei partide, oferindu-li-se cota 1.82 la victorie, pe cand dinamovistii au 4.4. Casa de pariuri 888sport iti propune insa cote marite pentru victoria ambelor echipe in „Derby de Romania”.


Daca vezi vreo echipa favorita la victorie profita de aceasta promotie >>>


Ce trebuie sa fac?

Partida se va disputa duminica, incepand cu ora 21:00, tu trebuind sa iti creezi cont la 888sport pana atunci. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in duelul dintre Dinamo si FCSB. Exact 25 lei se calculeaza in vederea cotei marite. Aceasta va aparea pe bilet, trebuind sa o selectezi daca doresti sa beneficiezi de ea. Chiar daca vei participa la promotie, vei fi eligibil in continuare la bonusul de bun-venit, care poate ajunge la 1 000 lei.


Despre recompensa

In cazul unui pariu „verde” vei obtine 275 lei daca se va impune FCSB si 525 lei daca o va face Dinamo. Astfel, castigul conform cotei de pe site (110 lei, respectiv 45.5 lei) il vei primi cash, in vreme ce restul ti se va credita ca bonus. Acesta va fi creditat in maxim 72 ore de la incheierea partidei, trebuind pariat de 10 ori la o cota cumulata minima de 2.00 in termen de 60 zile.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana duminica, ora 21:00
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria FCSB sau Dinamo in Derby de Romania
  • In vederea cotei marite se calculeaza fix 25 lei
  • Daca pariul este „verde” si Dinamo se va impune vei obtine 525 lei, iar daca FCSB se va impune vei lua 275 lei
  • Castigul conform cotei normale il primesti cash imediat, pentru ca restul sa ti se crediteze ca bonus in cel mult 72 ore
  • Bonusul trebuie pariat de 10 ori la cote minime cumulate de 2.00 in termen de 60 zile


Daca vezi vreo echipa favorita la victorie profita de aceasta promotie >>>