Cote marite la victorie atat pentru Romania, cat si pentru Suedia in meciul direct

Daca nu ai suficiente motive pentru a paria pe meciul dintre Romania si Suedia, ti se ofera cote mult marite la victorie de catre o casa de pariuri.

Casa se numeste 888sport, cota la victorie pentru Romania fiind 17.0, iar pentru Suedia 15.0. In turul desfasurat in Suedia, nordicii s-au impus cu scorul de 2-1. Din cele 5 intalniri directe oficiale, “tricolrii” s-au impus de doua ori, iar suedezii o singura data. Acum Romania trebuie sa castige pentru a mai spera la calificarea la EURO 2020.

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la 888sport pana la ora partidei (15 noiembrie, 21:45). Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in meciul dintre Romania si Suedia. In vederea cotei marite miza este una fixa si anume 25 lei. Pentru a beneficia de cota marita, dupa plasarea pariului pe bilet bifeaza casuta care iti va aparea dedesubtul lui.Chiar daca vei paria la cota marita vei fi in continuare eligibil la bonusul de bun-venit, care poate atinge suma de 1 000 lei.

Despre recompensa

In duelul Romania vs Suedia ai cote marite la victorie, in cazul unui pariu „verde” urmand a primi 425 lei sau 375 lei. Castigul conform cotei normale il vei primi cash instant, pe cand restul ti se va credita ca bonus in cel mult 72 ore de la incheierea partidei. Bonusul trebuie pariat de 10 ori in termen de 60 zile pe o cota minima de 2.00.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana pe 15 noiembrie, ora 21:45
  • Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre formatii in duelul Romania vs Suedia
  • Miza este una fixa si anume 25 lei
  • In cazul unui pariu „verde” vei primi cash instant castigul conform cotei de pe site, in vreme ce restul pana la 375 lei sau 425 lei ti se va credita ca bonus in maxim 72 ore
  • Bonusul trebuie pariat de 10 ori in termen de 60 zile pe o cota minima de 2.00

Ce echipa crezi ca va pleca victorioasa?