Cote marite la pariuri multiple Maxbet

In cautarea noastra de cote mari care ar fi interesant de plasat pe bilet in acest weekend am gasit doua cote marite oferite de casa de pariuri Maxbet.
 

casa de pariuri online Maxbet

 Fiecare cota va fi castigatoare daca toate cele 4 echipe din acea selectie se vor impune. Una dintre selectii vizeaza echipe din Primera Division, cealalta din Premier League, ambele cote fiind 15.0. Toate cele 8 meciuri vor avea loc sambata, sanse fiind mai mult de 50%, in opinia noastra, ca minim una dintre selectii sa fie castigatoare.
 
Prima cota va fi castigatoare daca Atletico Madrid, Barcelona, Eibar si Sevilla se vor impune. Barcelona, Eibar si Atletico Madrid vor juca pe teren propriu, adversare fiind Malaga, Celta Vigo si Real Madrid, in vreme ce Sevilla va juca in deplasare cu La Coruna.

 

La Coruna – Sevilla


Gazdele se afla pe 16 in Primera Division, in vreme ce oaspetii ocupa pozitia a cincea. In acest sezon Deportivo a obtinut doua victorii, o remiza, suferind doua infrangeri pe teren propriu. De cealalta parte, bilantul Sevillei este de o victorie, o infrangere si 3 remize in deplasarile din campionat. Cinci remize si  4 victorii a obtinut Sevilla in precedentele 9 intalniri directe oficiale.
 

Barcelona – Malaga


Catalanii se afla pe pozitia secunda in Primera Division, in vreme ce Malaga se afla la jumatatea clasamentului. Catalanii au 3 victorii, o remiza si o infrangere in partidele de pe teren propriu din campionat, in vreme ce Malaga a obtinut doua remize, suferind 3 infrangeri in cele 5 deplasari din La Liga. Sapte victorii si o remiza au obtinut catalanii in ultimele 8 intalniri directe.


Eibar – Celta Vigo


Eibar ocupa locul 11 in clasament, iar Celta Vigo pozitia a opta, distanta fiind de doar doua puncte. Gazdele se descurca bine pe teren propriu, avand 3 victorii, o remiza si o infrangere, in vreme ce Celta Vigo a obtinut o victorie, doua remize, suferind doua infrangeri in cele 5 deplasari din campionat. Eibar s-a impus in 6 din ultimele 10 intalniri directe.

 

Atletico Madrid – Real Madrid


Cu siguranta Atletico va vrea sa castige aceasta partida, nu doar pentru ca este vorba de un derby, ci si pentru ca va fi ultima partida a ‘’plapumarilor’’ pe Vicente Calderon. Cel putin in La Liga. Atletico vine dupa 4 victorii pe teren propriu in campionat, in vreme ce Real Madrid are 11 victorii si o remiza in ultimele 12 deplasari. Din precedentele 8 intalniri directe, o singura data a castigat formatia vizitatoare, atunci fiind vorba de Atletico Madrid.
 

Cealalta cota are sanse mai mari de reusita?


Cota a doua va fi castigatoare daca Everton, Manchester United, Stoke si Tottenham se vor impune sambata.  Toate cele 4 echipe vor juca pe teren propriu, Manchester United intalnind-o pe Arsenal, Everton pe Swansea, Stoke pe Bournemouth si Tottenham pe West Ham.


Manchester United – Arsenal


Manchester United a obtinut doua victorii, doua remize, suferind o infrangere pe teren propriu in acest sezon de Premier League, in vreme ce Arsenal are 4 victorii si o remiza in cele 5 deplasari, toate adversarele fiind insa modeste. Diferenta dintre cele doua este de doar doua pozitii in favoarea ‘’tunarilor’’. De precizat ca ‘’diavolii rosii’’ s-au impus in 6 din cele 7 intalniri directe din campionat de pe Old Trafford.


Everton – Swansea


Everton se afla pe locul 7, iar Swansea pe penultimul. ‘’Caramelele’’ au obtinut 3 victorii si doua remize in cele 5 partide de pe teren propriu in campionat, in vreme ce Swansea vine dupa 4 infrangeri in deplasare. Everton si Swansea au cate o victorie in ultimele 5 intalniri directe, inregistrandu-se 3 remize.


Stoke – Bournemouth


Cele doua formatii sunt vecine in a doua jumatate a clasamentului. Stoke traverseaza o perioada foarte buna, obtinand 3 victorii si o remiza in ultimele 4 intalniri, in vreme ce Bournemouth are doua remize, suferind 3 infrangeri in cele 5 deplasari de campionat. Sezonul trecut Stoke s-a impus atat pe teren propriu, cat si in deplasare.


Tottenham – West Ham


Tottenham ocupa locul 5 in Premier League, pe cand ‘’ciocanarii’’ sunt abia pe 17. Formatia antrenata de Pochettino a obtinut 3 victorii si doua remize pe teren propriu in campionat, in vreme ce West Ham are o victorie si 4 infrangeri in cele 5 deplasari. Din ultimele 8 intalniri directe Tottenham are 4 victorii, iar West Ham 3.
 
Cu siguranta cateva dintre aceste 8 partide se vor gasi pe biletul zilei, putandu-va inspira si de acolo. Atletico Madrid si Manchester United prezinta dubii in privinta victoriei, insa, avand in vedere castigurile potentiale destul de mari, parerea noastra este ca ambele merita incercate.