Cote incredibil de mari la victorie in Iasi vs Dinamo

Dupa 3 etape in care nu a marcat nici macar un gol, Dinamo s-a dezlantuit runda trecuta, inscriind 4 pe teren propriu contra nou-promovatei Academica Clinceni. La fel de adevarat este ca a si primit doua, victoria „cainilor” venind pe final. De partea cealalta, Iasi are 8 puncte in clasament si doar un gol primit, fiind neinvinsa. In vederea acestei partide casa de pariuri 888sport iti ofera sansa de a paria la cota marita pentru victoria uneia dintre cele doua echipe. Este vorba despre cota 15.0 pentru victoria iesenilor si 16.0 pentru cea a dinamovistilor.

Pariaza pe echipa care crezi ca va invinge >>>

5d49d0ca2a1c5_1565118666.jpg

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil in cazul in care iti vei crea cont la 888sport pana la ora partidei (9 august, 21:00). Efectueaza apoi o depunere pentru a putea paria pe victoria uneia dintre formatii in partida dintre Iasi si Dinamo. Fix 25 lei se iau in considerare in vederea cotei marite. Odata plasata selectia, pe bilet iti va aparea o casuta, care trebuie bifata daca doresti sa beneficiezi de cota marita. Chiar daca vei face asta vei fi in continuare eligibil la bonusul de bun-venit, care poate atinge suma de 1 000 lei.  

Despre recompensa

Aceste cote mult marite in Iasi vs Dinamo inseamna ca in cazul unui pariu „verde” vei castiga 375 lei daca ai pariat pe victoria Iasiului sau 400 lei daca ai pariat pe cea a lui Dinamo. Miza conform cotei de pe site se va rambursa cash, in vreme ce restul il vei primi ca bonus in termen de 72 ore de la incheierea partidei. Bonusul trebuie rulat de 10 ori pe o cota minima totala de 2.00 in maxim 60 zile.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana pe 9 august, ora 21:00
  • Plaseaza pre-live si singur pe bilet un prim pariu pe victoria uneia dintre echipe in partida dintre Iasi si Dinamo
  • Miza pariului este fix 25 lei 
  • In cazul unui pariu „verde” vei primi cash castigul conform cotei de pe site, pe cand restul pana la 375 lei, respectiv 400 lei, ti se va credita ca bonus in cel mult 72 ore
  • Bonusul trebuie rulat de 10 ori pe o cota minima totala de 2.00 in termen de 60 zile

Pariaza pe echipa care crezi ca va invinge >>>