Cote imense pentru victoria celor doua in finala Champions League

Vrei sa plasezi un pariu pe finala Champions League de diseara, dar nu doresti sa risti o miza prea mare? Te intelegem, avand in vedere ca vorbim despre un asemenea meci, unde orice se poate intampla. Pe aceeasi lungime de unda se afla si casa de pariuri Betfair, care iti ofera cote imense pentru victoria celor doua in finala Champions League. Este vorba despre cota 50.0 ca Real Madrid sa castige in timpul regulamentar si de 70.0 ca Liverpool sa faca asta.
Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti cei care isi vor crea cont pana la ora meciului (sambata, 21:45) folosind codul ZFBNDL. Depune apoi pentru a putea plasa un pariu pre-live de pe piata Sportsbook pe succesul lui Real Madrid sau pe cel al lui Liverpool in cele 90 minute regulamentare. Cel mult 5 RON se calculeaza in vederea cotei marite, eventuala diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 2.15 pentru victoria “galacticilor” si 3.3 pentru cea a “cormoranilor”.


Despre recompensa

In cazul in care pariul tau va fi “verde” vei primi 250 lei daca se va impune Real Madrid si 350 lei daca o va face Liverpool. Astfel, ti se va credita cash instant castigul conform cotei normale (10.75 lei pentru succesul lui Real Madrid si 16.5 lei pentru cel al lui Liverpool), pentru ca restul sa il obtii sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat de pe piata Sportsbook in termen de 30 zile de la creditare pe o cota minima de 1.2, cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2 in cazul unui bilet multiplu.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana sambata, ora 21:45, introducand codul ZFBNDL
  • Plaseaza un pariu pre-live de pe piata Sportsbook pe succesul lui Real Madrid sau al celor de la Liverpool in timp regulamentar
  • Daca pariul este “verde” vei primi castigul conform cotei de pe site cash instant, pentru ca restul pana la 250 lei, respectiv 350 lei, sa ti se crediteze ca freebet in cel mult 24 ore
  • Freebetul trebuie pariat in cel mult 30 zile pe o cota minima de 1.2, tot de pe piata Sportsbook


Mizeaza in promotia cu riscul cel mai mic >>>