Cote imense pentru castigatoarea duelului CFR Cluj vs FCSB

Dupa 5 remize la rand in meciurile dintre CFR Cluj si FCSB ar cam fi timpul ca una dintre ele sa obtina cele 3 puncte. Drept urmare, nu ar fi rau sa iei in considerare oferta prezentata de casa de pariuri Betfair, una in urma careia vei beneficia de cote imense pentru castigatoarea duelului CFR Cluj vs FCSB. Concret, vorbim despre cota 55.0 pentru victoria clujenilor si 60.0 pentru cea a elevilor antrenati de Nicolae Dica.Ce trebuie sa fac?

Eligibili la promotie sunt toti cei care isi vor crea cont la Betfair pana la ora partidei (duminica, 21:00) introducand codul ZFBNFP. Depune apoi pentru a efectua un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul uneia dintre echipe in derby-ul CFR Cluj vs FCSB. Cel mult 5 lei se au in calcul in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

In cazul unui pariu “verde” vei castiga 275 lei sau 300 lei, in functie de echipa invingatoare. Miza se va rambursa instant cash, in vreme ce restul ti se va credita sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie plasat pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile, daca preferi un bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe derby, cat si cel folosind freebetul trebuie plasate din piata Sportsbook.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana duminica, ora 21:00, introducand codul ZFBNFP
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul unei echipe in meciul dintre CFR Cluj si FCSB
  • Cel mult 5 lei se iau in calcul in vederea cotei marite
  • Daca pariul este “verde” miza ti se va rambursa cash, in timp ce restul de 270 lei, respectiv 295 lei, il vei primi ca freebet in termen de 24 ore de la incheierea partidei
  • Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2


Riscul asumat este unul foarte mic >>>