Cote babane şi orgolii uriaşe pentru meciul FCSB - CFR Cluj!

Cu 3 etape înainte de finalul sezonului regular al Ligii 1, FCSB şi CFR Cluj sunt clasate pe primele două locuri, având 60 puncte. Atât "roş-albaştrii", cât şi "alb-vişinii" îşi doresc foarte mult să intre în play-off din postura de lider. Va fi un meci al orgoliilor, care va desemna probabil echipa cea mai bună din sezonul regular. CFR are 4 victorii consecutive tur-retur în Liga 1 cu FCSB! "Fecesebiştii" nu au marcat niciun gol în ultimele 5 meciuri jucate cu "feroviarii" la Bucureşti sau Cluj.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe cel mai atractiv meci din etapa a 28-a a Ligii 1. Mai exact, ai cota 12.00 pentru o victorie a lui FCSB şi cota 17.00 pentru un succes al lui CFR pe Arena Naţională din Capitală.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până vineri, 19 martie 2021 20:30;
  • Pariază pe victoria lui FCSB sau a lui CFR Cluj, la o cotă de 12.00, respectiv 17.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe FCSB şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 300 lei;
  • Dacă pariezi pe CFR Cluj şi aceasta câştigă la Bucureşti, vei obţine în cont pariuri gratuite de 17.00 x 25 lei = 425 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
Cotele normale de pe 888 Sport sunt 2.38 pentru un suces al lui FCSB, 3.10 remiza şi 3.10 pentru o victorie a lui CFR Cluj.

Promoțiile săptămânale de la 888 Sport sunt doar o picatură din oceanul de oferte cu care ne răsfață această casă de pariuri. Citiți recenzia completă 888 Sport şi veţi găsi o mulţime de motive pentru a vă deschide cont aici.