Cota mult marita pentru victoria lui Liverpool cu Steaua Rosie

Cea mai dezechilibrata partida de astazi din Champions League va avea loc intre Liverpool si Steaua Rosie Belgrad, „cormoranii” pornind favoriti clar. Liverpool este neinvinsa in ultimele 9 intalniri de Champions League de pe Anfield si nu vedem cum astazi ar putea scapa victoria. In vederea acestei partide, casa de pariuri Betfair ofera cota 30.0 pentru ca formatia antrenata de Jurgen Klopp sa se impuna.


external linkLink-uri externe interzise

Ce trebuie sa fac?

Pentru a beneficia de oferta trebuie sa iti creezi cont la Betfair pana la ora partidei (miercuri, 22:00) folosind codul ZFBNGF. Efectueaza apoi o depunere pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe succesul lui Liverpool in partida de pe teren propriu cu Steaua Rosie Belgrad. Cel mult 5 lei se vor calcula in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Aceasta cota mult marita pentru victoria lui Liverpool cu Steaua Rosie inseamna ca in cazul in care „cormoranii” se vor impune vei primi 150 lei. Astfel, miza ti se va rambursa cash imediat, in vreme ce restul de 145 lei il vei obtine sub forma de freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei . Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile la o cota minima de 1.2 de pe piata Sportsbook, daca preferi un pariu multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Plaseaza un pariu pre-live de pe piata Sportsbook conform caruia Liverpool va castiga cu Steaua Rosie Belgrad
  • Maxim 5 lei se iau in considerare in vederea cotei marite
  • Daca Liverpool se va impune miza se va rambursa cash, in timp ce restul pana la 150 lei iti va fi creditat ca freebet in cel mult 24 ore
  • Freebetul trebuie plasat in termen de 30 zile pe piata Sportsbook la o cota minima de 1.2


external linkLink-uri externe interzise