Cota mult marita pentru victoria FCSB in partida cu Hermannstadt

Luna septembrie se va incheia in Liga I cu partida dintre liderul FCSB si nou-promovata Hermannstadt, aflata pe penultimul loc. Partida se va disputa la Sibiu, insa nu credem ca Hermannstadt le va pune mari probleme elevilor amtrenati de Nicolae Dica. Runda trecuta FCSB a invins cealalta nou-promovata, Dunarea Calarasi, cu scorul de 2-0. Daca esti de parere ca FCSB se va impune si acum, ar fi pacat sa nu profiti de cota 50.0 ca asta sa se intample, cota oferita de casa de pariuri Betfair.


Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti cei care isi vor crea cont la Betfair pana la ora meciului (duminica, 21:00) introducand codul ZFBNFW. Depune apoi pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe succesul FCSB in partida cu Hermannstadt. Maxim 5 lei se vor calcula pentru cota marita, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Aceasta cota mult marita pentru victoria FCSB in partida cu Hermannstadt inseamna ca in cazul in care “ros-albastrii” se vor impune vei castiga 250 lei. Astfel, miza iti va fi rambursata cash instant, pe cand  restul de 245 lei ti se va credita sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile de pe piata Sportsbook la o cota minima de 1.2, daca preferi un bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana duminica, ora 21:00, utilizand codul ZFBNFW
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria FCSB in partida cu Hermannstadt
  • Maxim 5 lei se iau in calcul in vederea cotei marite
  • Daca FCSB va obtine cele 3 puncte miza ti se va rambursa cash instant, in vreme ce restul de 240 lei il vei primi sub forma de freebet in cel mult 24 ore
  • Freebetul trebuie pariat pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile de pe piata Sportsbook


Misiune facila pentru liderul campionatului >>>