Cota mult marita pentru victoria FCSB in campionat

Luni seara, incepand cu ora 20:45, FCSB va inchide etapa cu numarul 4 din play-offul Ligii I, intalnind-o pe teren propriu pe CSU Craiova. FCSB nu a mai pierdut pe teren propriu in Liga I din luna octombrie a anului 2016, din ultimele 11 astfel de meciuri obtinand 10 victorii. Daca opinezi ca echipa antrenata de Nicolae Dica isi va continua sirul victoriilor ar fi bine sa iei in considerare promotia casei de pariuri Betfair, care ofera cota 25.0 pentru succesul FCSB.Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibili cei care isi vor crea cont la Betfair pana la ora partidei introducand codul ZFBNBY, dupa care plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pentru ca FCSB sa obtina cele 3 puncte in etapa a patra din play-off. La aceasta cota mult marita pentru victoria FCSB in campionat se calculeaza cel mult 5 RON. Poti plasa o miza mai mare, diferenta calculandu-se insa la cota de pe site, care in acest moment este 1.95.


Despre recompensa


In cazul in care FCSB se va impune castigul conform cotei de pe site (9.75 lei) ti se va credita cash, in vreme ce restul de 115.25 lei il vei primi sub forma de freebet in termen de 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie plasat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe succesul FCSB, cat si cel folosind freebetul trebuie plasate din piata Sportsbook.


Rezumat


·         Creeaza-ti cont la Betfair pana luni, ora 20:45, introducand codul ZFBNBY

·         Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe succesul FCSB in partida cu CSU Craiova

·         Cel mult 5 lei se vor lua in calcul la cota marita

·         Daca FCSB invinge castigul conform cotei normale (9.75 lei) il vei primi cash instant, iar restul de 115.25 lei ti se va credita sub forma de freebet in cel mult 24 ore

·         Freebetul trebuie pariat pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile


FCSB e imbatabila pe propriul teren