Cota mult marita pentru victoria FCSB cu Astra

Inaintea etapei cu numarul 5 din play-offul Ligii I FCSB era lider, cu doua puncte in fata celor de la CFR Cluj. Avand in vedere ca acum FCSB o va intalni pe Astra, formatie care a marcat un singur gol in 3 etape de play-off, se prea poate ca diferenta de puncte fata de CFR Cluj sa ramana aceeasi sau sa creasca, in functie de ce vor face ardelenii. Tentatia de a plasa un pariu pe victoria celor de la FCSB este una mare, aspect speculat de casa de pariuri Betfair, care prezinta cota 22.0 pentru ca liderul Ligii I sa obtina cele 3 puncte.Ce trebuie sa fac?


Esti eligibil la promotie doar daca te-ai inregistrat la Betfair pana la ora meciului (luni, 20:45) introducand codul ZFBNCD. Plaseaza apoi din piata Sportsbook un pariu pre-live pe succesul lui FCSB in meciul cu Astra Giurgiu. Cel mult 5 lei se vor calcula in vederea cotei marite. Poti plasa o miza mai mare, insa tine cont ca diferenta se va calcula la cota de pe site, care in acest moment este 1.7.


Despre recompensa


Aceasta cota mult marita pentru victoria FCSB cu Astra inseamna ca in cazul unui succes al elevilor antrenati de Nicolae Dica vei primi instant cash castigul conform cotei normale, in vreme ce restul pana la 110 lei ti se va credita in cel mult 24 ore de la incheierea partidei sub forma de freebet. In termen de 30 zile trebuie mizat freebetul din piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat


·         Creeaza-ti cont la Betfair pana luni, ora 20:45, utilizand codul ZFBNCD

·         Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria celor de la FCSB in partida cu Astra

·         Cel mult 5 lei se iau in considerare in vederea cotei marite

·         In caz ca FCSB se va impune castigul conform cotei de pe site ti se va credita cash, in vreme ce restul pana la 110 lei il vei primi sub forma de freebet in cel mult 24 ore

·         In maxim 30 zile trebuie pariat freebetul din piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2


Profita de promotie daca esti de parere ca FCSB va invinge