Cota mult marita pentru victoria CSM Bucuresti cu Bietigheim

CSM Bucuresti a inceput hotarata aceasta editie de EHF Champions League la handbal feminin, in prima runda, desfasurata in urma cu o saptamana,  castigand pe teren propriu in fata celor de la Rail Cargo Hungaria cu scorul de 36-31. Acum bucurestencele beneficiaza de cota 40.0 pentru a castiga in Germania, impotriva lui Bietigheim, care in prima runda a remizat in Norvegia contra celor de la Vipers Kristiansand. De aceasta cota marita poti profita doar la casa de pariuri Betfair.Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora meciului (duminica, 19:00) introducand codul ZSAN11. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe succesul celor de la CSM Bucuresti in partida cu Bietigheim. Cel mult 5 lei se vor lua in calcul in vederea cotei marite, in cazul unei mize mai mari diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Daca romancele vor castiga, aceasta cota mult marita pentru victoria CSM Bucuresti cu Bietigheim inseamna ca vei obtine 200 lei. Astfel, miza ti se va rambursa instant cash, in vreme ce restul de 195 lei il vei primi sub forma de freebet in maxim 24 ore. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile de pe piata Sportsbook la o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana duminica, ora 19:00, introducand codul ZSAN11
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria CSM Bucuresti in meciul de handbal feminin din Champions League cu Bietigheim
  • Cel mult 5 lei se vor calcula in vederea cotei marite
  • In cazul in care CSM Bucuresti se va impune miza se va credita cash, in vreme ce restul pana la 200 lei se va acorda sub forma unui freebet in cel mult 24 ore
  • In termen de 30 zile trebuie pariat freebetul de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2


Pariaza pentru un castig aproape sigur >>>