Cota mult marita pentru succesul FCSB in partida cu Viitorul

In cazul in care CFR Cluj se va incurca diseara cu Gaz Metan, iar FCSB o va invinge pe Viitorul, formatia antrenata de Nicolae Dica ar prelua conducerea in Liga I. In ultimul timp Viitorul nu se mai lasa calcata in picioare de FCSB, aceasta din urma venind insa dupa 3 victorii in campionat, interval in care a marcat 9 goluri. Prin urmare, casa de pariuri Betfair iti pune la dispozitie o promotie conform careia ti se ofera o cota mult marita pentru succesul FCSB in partida cu Viitorul.


external linkLink-uri externe interzise

Ce trebuie sa fac?

Este vorba despre cota 35.0, eligibili la promotie fiind cei care isi vor crea cont la Betfair pana la ora partidei (duminica, 21:00) utilizand codul ZFBNFK. Depune apoi pentru a putea plasa un prim pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe succesul FCSB in partida cu Viitorul. Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 2.62.


Despre recompensa

In cazul unei victorii a celor de la FCSB vei primi 175 lei. Astfel, miza se va rambursa cash instant, in vreme ce restul de 170 lei se va credita ca freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile din piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Pariaza pre-live de pe piata Sportsbook ca FCSB se va impune in meciul cu Viitorul
  • Cel mult 5 lei se iau in calcul in vederea cotei marite
  • Miza se ramburseaza cash instant in cazul in care FCSB va castiga, restul pana la 175 lei urmand a ti se credita ca freebet in cel mult 24 ore
  • Din piata Sportsbook trebuie pariat freebetul pe o cota de minim 1.2 in termen de 30 zile


external linkLink-uri externe interzise