Cota mult marita pentru succesul FCSB contra Concordiei Chiajna

Ultimul meci din Liga I al zilei de duminica va avea loc intre liderul FCSB si Concordia Chiajna, ocupanta locului 11. FCSB va ramane pe prima pozitie si dupa aceasta etapa, indiferent de rezultatul pe care il va obtine. Sa spunem ca gruparea “ros-albastra” este neinvinsa pe teren propriu in acest sezon, castigand, de asemenea, 5 din ultimele 6 intalniri directe. Pentru inca o victorie azi casa de pariuri Betfair ofera o cota mult marita.Ce trebuie sa fac?

Vorbim despre cota 40.0, eligibil la promotie fiind doar daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora meciului (duminica, 21:00) introducand codul  ZFBNFZ. Efectueaza apoi un depozit pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria FCSB in fata Concordiei Chiajna. Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite, diferenta calculandu-se la cota de pe site in caz ca vei miza mai mult.


Despre recompensa

Aceasta cota mult marita pentru succesul FCSB contra Concordiei Chiajna inseamna ca daca FCSB se va impune vei castiga 200 lei. Astfel, miza ti se va rambursa cash, in vreme ce restul de 195 lei iti va fi creditat sub forma de freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat de pe piata Sportsbook in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2, cel putin o selectie avand cota minima 1.2 in cazul unui bilet multiplu.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana duminica, ora 21:00, folosind codul ZFBNFZ
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria FCSB in partida de Liga I contra Concordiei Chiajna
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca FCSB va castiga miza ti se va rambursa cash, in vreme ce restul pana la maxim 200 lei ti se va credita ca freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei
  • Pe o cota minima de 1.2 trebuie plasat freebetul de pe piata Sportsbook


FCSB are de departe cea mai buna ofensiva >>>