Cota mult marita pentru rezultatul final in finala Champions League

In weekend va avea loc ultimul meci important al sezonului 2018-2019, pregatindu-ti-se in vederea acestuia o promotie care ofera cota 50.0 pentru rezultatul final din timp regulamentar.

Vei avea ocazia de a profita de aceasta promotie la casa de pariuri Sportingbet, unde poti alege din peste 300 optiuni pentru finala Champions League, putand chiar sa plasezi mai multe pariuri pe acelasi bilet.


external linkLink-uri externe interzise

external linkLink-uri externe interzise

Ce trebuie sa fac?

Participa la promotie toti cei care isi vor crea cont la Sportingbet de pe unul din linkurile acestui articol pana sambata, ora 22:00. Depune apoi minim 40 lei, insa nu folosi metodele Skrill sau Neteller cand faci asta. Dupa aceasta actiune plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe sau chiar pe un rezultat de egalitate in timp regulamentar la partida dintre Tottenham si Liverpool, din finala Champions League. Miza maxima in vederea cotei marite este 4 lei, daca vei paria mai mult restul calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.91 pentru victoria lui Liverpool, 4.1 pentru cea a lui Tottenham si 3.5 pentru o remiza.

Despre recompensa

Daca vei face asta vei obtine cota 50 pentru rezultatul final in finala Champions League. In cazul unui pariu “verde” vei obtine 200 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site (7.64 lei, 14 lei sau 16.4 lei) il vei primi cash imediat, restul obtinandu-l sub forma de freebet tot imediat. Freebetul trebuie pariat in termen de 72 ore pe orice cota si sport doresti.

Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Depune minim 40 lei, insa nu prin Skrill sau Neteller
  • Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe sau pe o remiza in timp regulamentar in finala Champions League
  • Cel mult 4 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • In cazul unui pariu “verde” castigul conform cotei de pe site il vei primi cash instant, in vreme ce restul pana la cel mult 200 lei ti se va credita tot instant sub forma de freebet
  • In termen de 72 ore trebuie pariat freebetul

external linkLink-uri externe interzise