Cota mult marita a Barcelonei pentru victorie cu Levante

In penultima etapa a turului si, totodata, prima a anului 2018, Barcelona, liderul detasat din La Liga, va primi vizita celor de la Levante. Cota la victorie a Barcelonei este una prea scazuta, care nu ne-ar atrage sa o plasam, mai ales singura pe bilet, insa aceasta casa de pariuri ne determina sa o facem, marind consistent cota.


Ce trebuie facut?


De cota 4.00 la victorie pentru catalani vor beneficia toti utilizatorii care se vor inregistra la casa de pariuri utilizand codul ZFBNAC. Dupa ce ai facut asta trebuie ca primul pariu de la casa online sa fie plasat pe piata Sportsbook, pe victoria Barcelonei. Daca vei plasa un alt pariu inainte, nu vei mai fi eligibil la promotie. Miza maxima la aceasta cota mult marita a Barcelonei pentru victoria cu Levante este de 50 RON. Promotia inlocuieste bonusul de bun-venit.


Despre recompensa


In cazul in care catalanii se vor impune vei castiga maxim 200 RON. Astfel, miza va fi returnata cash, pe cand profitul se va credita in maxim 24 ore sub forma de freebet.  Acesta trebuie rulat o singura data, integral, pe o cota minima de 1.2, in cazul in care alegi sa plasezi un bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. Daca pariul plasat folosind freebetul este castigator, valoarea acestuia nu va fi rambursata, ci doar profitul. Freebetul trebuie folosit, dar si stabilit in termen de 30 zile.


Spre exemplu, in cazul in care ai obtinut un freebet de 150 RON, trebuie sa il plasezi integral (pe tot odata) pe un bilet cu o singura selectie a carei cota minima e 1.2 sau pe mai multe selectii, cota minima a fiecareia fiind 1.2. In cazul unui pariu castigator vei primi inapoi in cont profitul, nu si cei 150 RON pariati. 


Statistici favorabile pronosticului


·        Barcelona este neinvinsa in campionat, iar Levante se afla abia pe 16

·        In ultimele 4 intalniri directe de pe Camp Nou catalanii au inscris 21 goluri, primind unul singur


Rezumat


·        Inregistreaza-te la casa de pariuri pana la ora meciului (duminica, 17:15) folosind codul ZFBNAC

·        Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria Barcelonei in meciul cu Levante

·        Daca pariul este castigator, miza va fi rambursata cash, iar freebetul (maxim 150 RON) se va credita sub forma de freebet

·        In maxim 30 zile trebuie rulat si stabilit freebetul pe o cota minima de 1.2, fiecare selectie trebuind sa aiba aceeasi cota minima in cazul unui bilet multiplu


Victorie aproape sigura a catalanilor. De ce sa nu profiti de cota?