Cota marita pentru victoria lui Bayern Munchen cu Hoffenheim

Diferenta dintre Bayern Munchen si urmatoarele clasate este de 15 puncte, insa asta nu inseamna ca bavarezii “vor lua piciorul de pe pedala”, mai ales ca vor juca in fata propriilor fani. Pe Allianz Arena vin dupa 6 victorii in campionat, interval in care au marcat 18 goluri, primind 3. Adversara bavarezilor este Hoffenheim, ce a obtinut un singur punct in ultimele 4 deplasari. Prin urmare, cota casei de pariuri Betfair conform careia vei primi o cota marita pentru victoria lui Bayern Munchen cu Hoffenheim nu trebuie ratata.Ce trebuie sa fac?


Nu toata lumea este eligibila la cota 4.00 pentru succesul bavarezilor, ci doar cei care se vor inregistra la Betfair pana la ora meciului (sambata, 16:30) introducand codul ZFBNAM. Apoi  nu trebuie decat sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria celor de la Bayern Munchen in meciul cu Hoffenheim. Maxim 50 lei se vor lua in calcul pentru cota marita.


Despre recompensa


In cazul in care ai profitat la maxim de promotie, plasand 50 lei pe victoria bavarezilor, iar acestia vor invinge, cei 50 lei se vor rambursa cash, pentru ca profitul de 150 lei sa se crediteze in maxim 24 ore sub forma unui freebet. Rulajul trebuie efectuat in cel mult 30 zile de la creditare pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. La fel ca pariul pe victoria celor de la Bayern Munchen, cel folosind freebetul trebuie efectuat, de asemenea, din piata Sportsbook.


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Betfair pana sambata, la 16:30, utilizand codul ZFBNAM

·         Plaseaza un pariu de pe piata Sportsbook pe succesul lui Bayern Munchen in meciul de pe teren propriu cu Hoffenheim

·         Maxim 50 lei se vor lua in calcul pentru cota marita

·         Daca Bayern Munchen va invinge miza va fi rambursata cash, in vreme ce profitul de cel mult 150 lei va fi acordat in maxim 24 ore sub forma de freebet

·         Ac esta trebuie rulat in maxim 30 zile de la creditare pe o cota minima de 1.2


Bavarezii joaca foarte bine pe teren propriu