Cota marita pentru victoria lui Bayern Munchen contra AEK Atena

Cea mai facila misiune de miercuri in Champions League pare a o avea Bayern Munchen, care o va intalni pe teren propriu pe AEK Atena. In turul din urma cu doua saptamani bavarezii s-au impus cu 2-0, iar acum nu ar trebui sa aiba probleme in a obtine toate cele 3 puncte. Prin urmare, iti recomandam sa profiti de oferta casei de pariuri Betfair, conform acesteia Bayern Munchen avand cota 30.0 la victorie.


Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca te vei inregistra la Betfair pana la ora meciului (miercuri, 22:00) introducand codul ZFBNGN. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe succesul lui Bayern Munchen in partida cu AEK Atena. Cel mult 5 lei se iau in considerare in vederea cotei marite, in cazul unei mize mai mari diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

In cazul foarte probabil al unui succes bavarez cota marita pentru victoria lui Bayern Munchen contra AEK Atena inseamna ca tu vei castiga 150 lei. Astfel, miza se va rambursa cash instant, in vreme ce restul se va credita sub forma de freebet in termen de 24 ore sub forma de freebet. In cel mult 30 zile trebuie plasat freebetul din piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana miercuri, ora 22:00, introducand codul ZFBNGN
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria lui Bayern Munchen in partida cu AEK Atena
  • Cel mult 5 lei conteaza in vederea cotei marite
  • Daca Bayern Munchen se va impune miza se va rambursa cash imediat, in vreme ce restul pana la 150 lei il vei primi ca freebet in maxim 24 ore
  • De pe piata Sportsbook trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile


Nu rata cota marita >>>