Cota marita pentru succesul Barcelonei contra lui Villarreal

Dupa partida de pe teren propriu cu Real Madrid, iata ca pentru Barcelona urmeaza un nou joc pe Camp Nou. Este vorba despre cel cu Villarreal, jocul fiind o restanta a etapei cu numarul 34. Avand in vedere ca Barcelona a obtinut 5 victorii din ultimele 6 partide de pe teren propriu in La Liga, dar si ca precedentele 7 intalniri directe de pe Camp Nou s-au incheiat cu succesul catalanilor, ni se pare ideala promotia casei de pariuri Betfair, care ofera o cota marita pentru succesul Barcelonei contra lui Villarreal.


external linkLink-uri externe interzise


Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibili toti cei care se vor inregistra la Betfair pana miercuri, ora 21:00, folosind codul ZFBNDB. Depune apoi pentru a plasa un prim pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria Barcelonei in partida de pe teren propriu cu Villarreal. Cel mult 50 lei se vor calcula la cota marita. Poti plasa o miza mai mare, diferenta calculandu-se insa la cota de pe site, care in acest moment este 1.28.


Despre recompensa


In cazul in care Barcelona se va impune si de aceasta data in fata lui Villarreal, iar tu vei paria 50 lei, vei obtine 400 lei. Astfel, vei primi cash imediat castigul conform cotei de pe site (64 lei), in vreme ce restul de 336 lei ti se va credita ca freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie plasat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. La fel ca pariul pe succesul Barcelonei, cel folosind freebetul trebuie plasat si el din piata Sportsbook.


Rezumat


·         Creeaza-ti cont la Betfair pana miercuri, la ora 21:00, utilizand codul ZFBNDB

·         Plaseaza un pariu pre-live pe succesul Barcelonei in partida de pe teren propriu cu Villarreal

·         Cel mult 50 lei se iau in considerare la cota marita

·         Daca Barcelona va invinge, ti se va credita cash castigul conform cotei marite, pentru ca restul, pana la cel mult 400 lei, sa il primesti sub forma de freebet in maxim 24 ore

·         Din piata Sportsbook trebuie plasat freebetul in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2


external linkLink-uri externe interzise