Cota marita pentru minim un gol in El Clasico

Rareori duelul dintre Barcelona si Real Madrid ne-a dezamagit, de cele mai multe ori asistand la un meci spectaculos cu multe goluri. In ultimele 28 intalniri directe, indiferent de competitie, au fost marcate cel putin doua reusite. Este foarte greu de crezut, asadar, ca acum nu se va marca nici macar o data. Prin urmare, ar trebui sa profiti de promotia casei de pariuri Betfair, care ofera o cota marita pentru minim un gol in El Clasico.Ce trebuie sa fac?

Vorbim despre cota 30.0, fiind eligibil la promotie daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei (duminica, 17:15) introducand codul ZFBNGH, dupa care vei efectua o depunere pentru a plasa un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe faptul ca vom asista la cel putin un gol (Over 0.5) in partida dintre Barcelona si Real Madrid. Cel mult 5 lei se vor calcula in vederea cotei marite, in cazul in care vei plasa o miza mai mare diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Daca se va marca in derby vei castiga 150 lei. Astfel, miza va fi rambursata cash imediat, in vreme ce restul se ve credita sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2, daca preferi un bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana duminica, ora 17:15, introducand codul ZFBNGH
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe faptul ca se va marca minim un gol in meciul dintre Barcelona si Real Madrid
  • Cel mult 5 lei se vor lua in calcul in vederea cotei marite
  • Daca se va marca miza va fi rambursata cash imediat, pe cand restul pana la 150 lei ti se va credita ca freebet in cel mult 24 ore
  • Freebetul trebuie plasat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook


Promotia este ca si castigatoare >>>