Cota marita pentru Liverpool ca sa castige cu Watford

Nu mai sta pe ganduri si profita la maxim de promotie >>>Una dintre cele 4 partide din acest weekend in Premier League va avea loc intre Liverpool si Watford, partida incepand sambata, la ora 19:30. Cu o victorie “cormoranii”  vor urca pe pozitia a treia, victorie destul de probabila, avand in vedere ca acestia sunt neinvinsi pe teren propriu in campionat, obtinand 5 victorii in ultimele 6 astfel de partide. In vederea duelului de sambata casa de pariuri Netbet iti prezinta o promotie conform careia echipa antrenata de Jurgen Klopp are cota 10.0 la victorie impotriva lui Watford.Ce trebuie sa fac?


Eligibili la cota marita pentru Liverpool ca sa castige cu Watford sunt cei care isi vor crea cont la Netbet pana la ora partidei introducand codul COTA10. Apoi efectueaza un depozit prin orice metoda, exceptand Skrill si Neteller, dupa care plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria celor de la Liverpool in meciul de pe teren propriu cu Watford. In vederea cotei marite se calculeaza cel mult 50 lei, eventuala diferenta calculandu-se la cota normala, care in acest moment este 1.18. 


Despre recompense


In cazul in care ai profitat la maxim de promotie, pariind 50 lei, iar Liverpool se va impune, castigul conform cotei normale (59 lei) se va acorda cash, pentru ca restul de 441 lei sa ti se crediteze ca bonus in maxim 72 ore de la incheierea partidei. Daca Liverpool nu va castiga ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei. In termen de 7 zile de la creditare trebuie rulat bonusul pe o cota minima de 1.6, in cazul in care preferi un bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Daca Liverpool castiga rulajul trebuie efectuat de 4 ori, iar daca pariul e necastigator de 6 ori. 


Rezumat


·         Creeaza-ti cont la Netbet pana sambata, la ora 19:30, utilizand codul “COTA10”

·         Efectueaza un depozit prin orice metode, exceptand Skrill si Neteller

·         Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria lui Liverpool in meciul cu Watford

·         Miza maxima in vederea cotei marite este 50 lei

·         Daca Liverpool se va impune, castigul conform cotei normale ti se va credita cash instant, pe cand restul il vei primi in cel mult 72 ore de la incheierea partidei

·         Bonusul trebuie rulat in maxim 7 zile pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie respectand cota minima

·         Daca Liverpool castiga trebuie sa rulezi bonusul de 4 ori, iar daca nu face asta de 6 ori


Nu mai sta pe ganduri si profita la maxim de promotie