Cota marita pentru calificarea lui Liverpool in sferturile Champions League

In prima mansa dintre Porto si Liverpool din optimile Champions League, formatia din Premier League a facut instructie cu cea portugheza, invingand cu 5-0. Returul va incepe marti, la ora 21:45, pentru “cormorani” acesta fiind doar un antrenament cu public, disputat si pe teren propriu. Prin urmare, nu ar trebui sa ratezi cota marita pentru calificarea lui Liverpool in sferturile Champions League oferita de casa de pariuri Betfair, cota care e 4.00.


5a9e542b6e6a8_1520325675.jpg


Ce trebuie sa fac?


Nu toata lumea este eligibila la cota marita, ci doar cei care se vor inregistra la Betfair pana la ora partidei utilizand codul ZFBNBI. Trebuie ca apoi sa plasezi un bilet pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe calificarea lui Liverpool in fata celor de la Porto. Maxim 50 lei se califica in vederea acestei cote marite. Poti plasa mai mult, insa nu are sens, deoarece diferenta se calculeaza la cota normala, care e 1.001.


Despre recompensa


In cazul mai mult ca sigur in care Liverpool se va califica in sferturile Champions League, vei primi cash miza inapoi imediat dupa incheierea partidei, pentru ca restul, pana la maxim 150 lei, sa ti se crediteze sub forma de freebet in cel mult 24 ore. La fel ca pariul pe calificarea lui Liverpool, cel folosind freebetul trebuie plasat tot din piata Sportsbook, in termen de 30 zile de la creditare. Cota minima pe care trebuie pariat e 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. Daca pariul este castigator, nu ti se va credita valoarea freebetului, ci doar profitul.


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Betfair pana marti, ora 21:45, utilizand codul ZFBNBI

·         Pariaza pre-live din piata Sportsbook pe calificarea lui Liverpool in sferturile Champions League

·         Maxim 50 lei se iau in calcul in vederea cotei marite

·         Daca Liverpool se va califica miza ti se va rambursa cash, pe cand restul, pana la maxim 150 lei, ti se va credita sub forma de freebet

·         In maxim 30 zile trebuie pariat freebetul pe o cota de minim 1.2, tot din piata Sportsbook


Este imposibil ca Liverpool sa piarda calificarea