Cota marita pentru ca FCSB sa castige cu CSU Craiova

Seara de duminica din Liga I se va incheia cu meciul dintre CSU Craiova si FCSB. Diferenta dintre cele doua este de 5 puncte in favoarea echipei antrenate de Nicolae Dica. FCSB a castigat in 9 din ultimele 10 intalniri directe, probabilitatea fiind una mare ca asta sa se intample si acum. In acest sens, la casa de pariuri Betfair gasesti cota 60.0 ca FCSB sa obtina din nou toate cele 3 puncte.


Ce trebuie sa fac?

Eligibil la promotie vei fi daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei (duminica, 21:00) introducand codul ZFBNGD. Efectueaza apoi un depozit pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul celor de la FCSB in partida cu CSU Craiova. In vederea promotiei se calculeaza cel mult 5 lei, in cazul unei mize mai mari diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Beneficiind de aceasta cota marita pentru ca FCSB sa castige cu CSU Craiova rezulta ca daca oaspetii vor pleca victoriosi tu vei castiga 300 lei. Astfel, miza ti se va rambursa cash, in vreme ce restul de 295 lei il vei primi ca freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. De pe piata Sportsbook trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana duminica, ora 21:00, introducand codul ZFBNGD
  • Plaseaza un pariu pre-live de pe piata Sportsbook pe succesul FCSB in partida cu CSU Craiova
  • Maxim 5 lei se vor lua in considerare in vederea cotei marite
  • Daca FCSB se va impune miza ti se va rambursa cash imediat, in timp ce restul pana la cel mult 300 lei il vei primi ca freebet in cel mult 24 ore
  • Freebetul trebuie pariat de pe piata Sportsbook in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2


Nu mai astepta si beneficiaza acum de cota marita >>>