Cota marita pentru Anglia sa invinga Suedia in timp regulamentar

Sferturile de finala ale Campionatului Mondial au produs deja o semi-surpriza, de vreme ce Belgia a eliminat Brazilia, venindu-ne greu sa credem ca se va mai inregistra una astazi. Aici ne referim si la meciul dintre Rusia si Croatia, unde tara gazda pare sa-si fi atins limitele, dar mai ales la cel dintre Suedia si Anglia, care, conform caselor de pariuri, este cel mai dezechilibrat din aceasta faza, englezii fiind favoriti. Daca esti de parere ca Anglia se va impune in timp regulamentar poti profita de cota mult marita oferita de casa de pariuri Betfair exact pentru acest pont.


Ce trebuie sa fac?

Este vorba despre cota 50.0, la aceasta fiind eligibili toti cei care isi vor crea cont la Betfair pana la ora partidei (sambata, 17:00) introducand codul ZFBNES. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook conform caruia Anglia va invinge Suedia in timp regulamentar. Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.9.


Despre recompensa

In cazul in care aceasta cota marita pentru Anglia sa invinga Suedia in timp regulamentar este castigatoare ti se va rambursa imediat cash in cont miza, pentru ca restul pana la cel mult 250 lei sa ti se crediteze sub forma unui freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie plasat din piata Sportsbook in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana sambata, ora 17:00, utilizand codul ZFBNES
  • Plaseaza un pariu pre-live din piata Sportsbook pe victoria Angliei in timp regulamentar in fata Suediei
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca Anglia se impune in timp regulamentar miza iti va fi rambursata, restul pana la cel mult 250 lei creditandu-ti-se ca freebet in cel mult 24 ore
  • Freebetul trebuie plasat din piata Sportsbook in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2


Porneste cu un castig considerabil la Betfair >>>