Cota marita ca in Supercupa Angliei sa se inscrie

In ultimele 9 editii ale Supercupei Angliei a fost inscris cel putin un gol in timp regulamentar, astazi asteptandu-ne la un meci deschis intre Chelsea si Manchester City. Partida de pe Wembley va incepe la ora 17:00. Sigur, cota normala pentru minim un gol in acest meci este una mult prea mica pentru a fi bagata in seama, insa casa de pariuri Betfair prezinta o cota marita ca in Supercupa Angliei sa se inscrie.


Ce trebuie sa fac?

Este vorba de cota 25.0, eligibili la aceasta fiind toti cei care isi vor crea cont la Betfair pana la ora partidei introducand codul ZFBNFB. Depune apoi pentru a putea plasa un pariu pre-live de pe piata Sportsbook pe optiunea “peste 0.5 goluri” in meciul dintre Chelsea si Manchester City. Cel mult 5 lei se vor lua in calcul in vederea cotei marite, in cazul in care plasezi o miza mai mare diferenta urmand a se calcula la cota de pe site.


Despre recompensa

Daca se va marca minim un gol in Supercupa Angliei vei obtine 125 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site se va credita cash instant, pentru ca restul de 120 lei sa il primesti in cel mult 24 ore de la incheierea partidei sub forma de freebet. In termen de 30 zile trebuie pariat freebetul de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2, fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2 in cazul unui bilet multiplu.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana duminica, ora 17:00, introducand codul ZFBNFB
  • Plaseaza un pariu pre-live de pe piata Sportsbook pe faptul ca in Supercupa Angliei vor fi marcate peste 0.5 goluri
  • Miza maxima in vederea cotei marite este 5 lei
  • Daca se va marca in meci, miza ti se va rambursa instant cash, pentru ca restul pana la 125 lei sa ti se crediteze ca freebet in cel mult 24 ore
  • In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2


Ne asteptam la o partida cu multe goluri >>>