Cota marita ca Barcelona sa castige cu Malaga

Dupa victoria de weekendul trecut impotriva lui Atletico Madrid, echipa aflata pe locul secund, putem spune ca Barcelona este cu o mana si jumatate pe titlu in La Liga. Mai sunt 11 etape de jucat, catalanii neavand insa multe meciuri grele. Cel mai facil dintre ele, cel putin teoretic, este cel din aceasta runda contra Malagai, ultima clasata, care nu mai are sanse decat matematice sa scape de retrogradare. Meciul nu ar trebui ratat de pe biletul de pariere, mai ales cand casa de pariuri Betfair iti ofera cota 5.00 pentru ca formatia antrenata de Ernesto Valverde sa se impuna.


thumb_5aa3a06662e73_1520672870.jpg


Ce trebuie sa fac?


Eligibili la promotie sunt cei care se vor inregistra la Betfair pana la ora partidei (sambata, 21:45) utilizand codul ZFBNBL. Efectueaza apoi un depozit pentru a putea paria pre-live pe aceasta cota marita ca Barcelona sa castige cu Malaga. Maxim 50 lei se calculeaza in vederea cotei marite, in caz ca vei paria mai mult diferenta calculandu-se la cota normala, care in acest moment este 1.25.


Despre recompensa


Daca Barcelona se va impune in meciul cu Malaga, iar tu vei paria 50 lei, castigul conform cotei marite (62.5 lei) se va credita imediat cash, pentru ca restul de 187.5 lei sa il primesti sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in maxim 7 zile de la creditare pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. Daca pariul este castigator valoarea freebetului nu se va credita, ci doar profitul. Atat pariul pe victoria Barcelonei, cat si cel folosind freebetul trebuie utilizate din piata Sportsbook.


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Betfair pana sambata, ora 21:45, utilizand codul ZFBNBL

·         Plaseaza un pariu pre-live din piata Sportsbook pe victoria Barcelonei contra Malagai

·         Maxim 50 lei se califica la cota marita

·         In cazul unui pariu “verde”, castigul iti va fi creditat cash, in vreme ce restul, pana la cel mult 250 lei, sa  il primesti sub forma de freebet

·         Acesta trebuie pariat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2, tot din piata Sportsbook


Nu rata o asemenea oportunitate