Cota marita avuta de Liverpool cu Fulham

Duminica Liverpool va avea o misiune relativ facila, urmand a o intalni pe Fulham, ocupanta penultimei pozitii. Datorita faptului ca in acest weekend Manchester City a jucat in Cupa Angliei, amanandu-si meciul din campionat, Liverpool va trece pe primul loc cu o victorie. In vederea acestei partide, casa de pariuri Betfair iti ofera cota 40.0 pentru un succes al “cormoranilor”.


Nu mai pierde timpul si pariaza pe victoria “cormoranilor” >>>


5c8e006e85ad3_1552810094.jpg

Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie doar daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei (duminica, 16:15) introducand codul ZFBNIU. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria lui Liverpool in partida cu Fulham. In vederea promotiei se iau in calcul cel mult 4 lei, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Cota 40 ca Liverpool sa o invinga pe Fulham inseamna ca in cazul unui pariu “verde” miza ti se va rambursa cash instant, pentru ca restul de 195 lei sa ti se crediteze ca freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2 de pe piata Sportsbook, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana  duminica, ora 16:15, introducand codul ZFBNIU
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria lui Liverpool in fata lui Fulham
  • Maxim 5 lei se iau in  calcul in vederea promotiei
  • In cazul unui pariu “verde” miza se va rambursa cash instant, pentru ca restul pana la cel mult 200 lei sa il primesti ca freebet in maxim 24 ore
  • De pe piata Sportsbook trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile


Nu mai pierde timpul si pariaza pe victoria “cormoranilor” >>>