Cota imensa pentru victoria lui Liverpool contra AS Roma

AS Roma vine dupa 3 infrangeri in deplasarile din Champions League, ceea ce ne face sa credem ca si pe Anfield va inregistra un insucces, in meciul cu Liverpool din prima mansa a semifinalelor. Liverpool este neinvinsa pe teren propriu in acest sezon de Champions League. Acestea fiind zise, am putea profita de cota imensa pentru victoria lui Liverpool contra AS Roma, oferita de casa de pariuri Betfair.Ce trebuie sa fac?


Este vorba de cota 40.0, pentru a fi eligibil la ea trebuind sa iti creezi cont la Betfair pana la ora partidei (marti, 21:45) introducand codul ZFBNCK. Dupa inregistrare plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul lui Liverpool contra celor de la AS Roma. Cel mult 5 RON se iau in calcul in vederea cotei marite. Daca vei miza mai mult, diferenta se va calcula la cota de pe site, care in prezent este 1.55.


Despre recompensa


In cazul in care Liverpool se va impune vei primi cash castigul conform cotei de pe site (7.75 lei), pentru ca restul de 192.25 lei sa ti se crediteze sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2, daca preferi un bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria lui Liverpool, cat si cel folosind freebetul trebuie plasate din piata Sportsbook. In cazul unui pariu castigator valoarea freebetului nu va fi creditata in cont, ci doar profitul.


Rezumat


·         Creeaza-ti cont la Betfair pana marti, ora 21:45, introducand codul ZFBNCK

·         Plaseaza un pariu pre-live din piata Sportsbook pe succesul lui Liverpool contra celor de la AS Roma

·         Maxim 5 lei se iau in considerare la cota marita

·         Daca Liverpool se va impune vei primi 7.75 lei cash imediat, pentru ca restul de 192.25 lei sa ti se crediteze in cel mult 24 ore sub forma de freebet

·         In termen de 30 zile trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2


Speculeaza o buna sansa de castig