Cota imensa la victorie pentru CFR Cluj contra Craiovei

A zecea etapa a Ligii I se va incheia cu partida dintre CFR Cluj si Craiova, aceasta avand loc luni, incepand cu ora 21:00. Nu este prima intalnire dintre cele doua din acest sezon, precedenta inregistrandu-se in Supercupa Romaniei, acolo unde campioana a invins cu scorul de 1-0. Sezonul trecut clujenii au invins in ambele partide de pe teren propriu. Acum casa de pariuri Sportingbet ne tenteaza cu o cota de 50.0 pentru ca ardelenii sa obtina toate cele 3 puncte.


5baf527e54fa5_1538216574.jpg


Ce trebuie sa fac?

Inregistreaza-te la Sportingbet pana la ora partidei de pe unul din linkurile de mai jos, dupa care efectueaza o depunere, insa nu prin metodele Skrill si Neteller. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria celor de la CFR Cluj in partida cu CSU Craiova. In vederea cotei marite se calculeaza cel mult 4 lei, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.78.


Despre recompensa

Aceasta cota imensa la victorie pentru CFR Cluj contra Craiovei inseamna ca in cazul in care ardelenii se vor impune vei castiga 200 lei. Astfel, castigul conform cotei marite (7.12 lei) se va acorda cash, in vreme ce restul de 192.88 lei se va acorda sub forma de freebet, ambele castiguri obtinandu-le pe loc. Freebetul trebuie pariat in termen de 3 zile de la creditare la orice cota doresti.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Sportingbet pana luni, ora 21:00, de pe acest link
  • Efectueaza un depozit, insa nu prin Skrill sau Neteller
  • Plaseaza un pariu pre-live pe victoria celor de la CFR Cluj in partida cu CSU Craiova
  • Cel mult 4 lei se vor lua in calcul in vederea cotei marite
  • In cazul in care CFR Cluj se va impune castigul conform cotei normale se va acorda cash instant, tot pe loc creditandu-se si restul pana la 200 lei
  • Freebetul trebuie pariat in termen de 3 zile pe orice eveniment sportiv doresti


Oltenii nu marcara in ultimele 3 intalniri directe >>>