Cota imensa in FCSB vs Milsami pentru Under 2.5 goluri sau Over 2.5 goluri

La prima vedere, FCSB are o dubla mansa facila cu moldovenii de la Milsami, in primul tur preliminar din Europa League. Fie ca esti si tu de parere cu acest lucru, ca vezi un joc deschis sau, dimpotriva, unul inchis, in care defensiva formatiei din Republica Moldova va impresiona, te invitam sa pariezi la cota 50.0 pentru Under 2.5 goluri sau Over 2.5 goluri in aceasta partida. Asta poate fi realizat doar la casa de pariuri Sportingbet.

Nu mai astepta si pariaza pe numarul de goluri >>>

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca te vei inregistra la Sportingbet pana la ora meciului (11 iulie, ora 21:30) de pe unul din linkurile acestui articol. Efectueaza apoi o depunere de minim 40 lei, insa nu prin Skrill sau Neteller, dupa care plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe faptul ca vom asista la sub 2.5 goluri sau peste 2.5 goluri in partida dintre FCSB si Milsami. Pentru cota marita se iau in calcul 4 RON, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.17 pentru Over 2.5 goluri si 4.5 pentru Under 2.5 goluri.

Despre recompensa

Cota 50 pentru numarul de goluri in FCSB vs Milsami iti aduce 200 lei daca pariul tau este „verde”. Astfel, castigul conform cotei de pe site (4.68 lei sau 18 lei) il vei primi cash instant, in vreme ce restul ti se va credita ca freebet tot instant. Freebetul trebuie pariat in termen de 72 ore.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Sportingbet pana pe 11 iulie, ora 21:30, de pe acest link
  • Depune minim 40 lei, insa nu prin Skrill sau Neteller
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe faptul ca se vor inscrie sub 2.5 goluri sau peste 2.5 goluri in meciul dintre FCSB si Milsami
  • Cel mult 4 lei se iau in calcul in vederea cotei marite
  • In cazul unui pariu „verde” ti se va credita cash instant castigul conform cotei de pe site, restul pana la cel mult 200 lei primindu-l ca freebet tot instant
  • In termen de 72 ore trebuie pariat freebetul

Nu mai astepta si pariaza pe numarul de goluri >>>