Cota fenomenala pentru victoria Barcelonei cu Inter

Barcelona este una dintre cele doua echipe care si-a castigat toate cele 3 meciuri in grupele Champions League. In urma cu doua saptamani aceasta a invins-o pe Inter cu 2-0, acum urmand ca formatia italiana sa incerce sa-si ia revansa. Sincer, nu credem ca va putea, Inter stand deocamdata destul de confortabil in clasament, aflandu-se la 5 puncte in fata ultimelor doua clasate, putandu-si permite sa piarda cele 3 puncte in fata unui colos precum Barcelona. La casa de pariuri Betfair vei gasi o cota fenomenala pentru victoria Barcelonei cu Inter.Ce trebuie sa fac?

Vorbim despre cota 60.0, eligibili la aceasta fiind cei care isi vor crea cont la Betfair pana la ora meciului (marti, 22:00) folosind codul ZFBNGM. Depune apoi pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe succesul Barcelonei in partida cu Inter Milano. Cel mult 5 lei se vor calcula in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta urmand a se calcula la cota de pe site.


Despre recompensa

Daca Barcelona se va impune miza ti se va rambursa cash instant, in vreme ce restul de 295 lei il vei primi sub forma de freebet in maxim 24 ore. In termen de 7 zile de la creditare trebuie plasat freebetul de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana marti, ora 22:00, introducand codul ZFBNGM
  • Plaseaza un pariu pre-live de pe piata Sportsbook pe succesul Barcelonei in partida de Champions League cu Inter
  • Cel mult 5 lei se au in vedere pentru cota marita
  • Daca Barcelona va invinge miza se va rambursa cash imediat, in vreme ce restul pana la 300 lei il vei primi ca freebet in cel mult 24 ore
  • In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2


Nu ar trebui sa ratezi aceasta cota mult marita >>>