Cota fantastica pentru minim 3 goluri in CFR Cluj vs FCSB

Primele doua clasate in Liga I se vor intalni duminica, incepand cu ora 21:00, diferenta dintre ele fiind de doua puncte in favoarea celor de la FCSB. Cu toate ca in ultimele 5 intalniri directe s-au inregistrat tot atatea remize, cu maxim doua goluri, atacul elevilor lui Nicolae Dica, dar si defensiva, care nu e una grozava, ne fac sa credem ca astazi vom avea parte de cel putin 3 reusite. Daca si tu crezi la fel nu mai astepta si acceseaza promotia oferita de casa de pariuri Sportingbet, care prezinta o cota fantastica pentru minim 3 goluri in CFR Cluj vs FCSB.


external linkLink-uri externe interzise


Ce trebuie sa fac?

Vorbim despre cota 50.0, eligibili la ea fiind toti romanii care isi vor crea cont la Sportingbet de pe unul din linkurile de mai jos si vor efectua un depozit de minim 40 lei, insa nu prin Skrill sau Neteller. Dupa indeplinirea acestor doua cerinte plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet conform caruia vor fi marcate peste 2.5 goluri in partida dintre CFR Cluj si FCSB, in vederea cotei marite calculandu-se cel mult 4 lei. Evident, poti plasa o miza mai mare, insa diferenta se va calcula la cota de pe site, care in acest moment este 2.5.


Despre recompensa

In cazul in care vor fi marcate cel putin 3 goluri vei primi 200 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site (10 lei) ti se va credita instant cash, tot instant, insa sub forma de freebet, sosind si restul castigului. Freebetul trebuie plasat in termen de 3 zile de la creditare.


Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Efectueaza un depozit de minim 40 lei, insa nu folosi metodele Skrill sau Neteller
  • Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet conform caruia in meciul dintre CFR Cluj si FCSB se vor marca minim 3 goluri
  • Maxim 4 lei se iau in calcul in vederea cotei marite
  • Daca se inscriu minim 3 goluri castigul conform cotei de pe site ti se va credita cash, in vreme ce restul pana la 200 lei il vei obtine ca freebet, ambele castiguri creditandu-se instant in cont
  • In termen de 3 zile de la creditare trebuie plasat freebetul


external linkLink-uri externe interzise