Cota fabuloasa ca Bayern Munchen sa castige cu Sevilla

Bayern Munchen putem spune ca a avut noroc la tragerea la sorti pentru sferturile Champions League, intalnind singura echipa din Spania ramasa in competitie ce nu reprezinta o amenintare reala. Este vorba despre Sevilla, partida dintre andaluzi si bavarezi incepand marti, la ora 21:45. Suntem convinsi ca multa lume vede ca Bayern Munchen sa se impuna marti seara, chiar daca vorbim despre un meci in deplasare. Astfel, nu ar trebui sa ratezi cota fabuloasa ca Bayern Munchen sa castige cu Sevilla, cota oferita de casa de pariuri Betfair.Ce trebuie sa fac?


Cota este 22.0, la ea fiind eligibili toti cei care se vor inscrie la Betfair pana la ora meciului introducand codul ZFBNBV. Efectueaza apoi un depozit pentru a putea plasa un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul celor de la Bayern Munchen in fata Sevillei. In vederea cotei marite se califica cel mult 5 RON. Daca vei plasa o miza mai mare diferenta se va calcula la cota de pe site, care momentan  este 1.61.


Despre recompensa


In cazul in care Bayern Munchen se va impune castigul conform cotei normale (8.05 lei) il vei primi cash, in vreme ce restul de 101.95 lei ti se va credita sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. In termen de 7 zile de la creditare trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria lui Bayern Munchen, cat si cel folosind freebetul trebuie plasate din piata Sportsbook.


Rezumat


·         Creeaza-ti cont la Betfair pana marti, ora 21:45, introducand codul ZFBNBV

·         Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria lui Bayern Munchen in meciul de Champions League contra Sevillei 

·         Cel mult 5 lei se califica in vederea cotei marite

·         Daca Bayern Munchen va castiga 8.05 lei ii vei primi cash, in vreme ce 101.95 lei vor fi creditati sub forma de freebet in cel mult 24 ore

·         Freebetul trebuie plasat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2

·         Ambele pariuri trebuie plasate de pe piata Sportsbook


Nu rata o asemenea oportunitate