Cota extrem de mare pentru victoria Barcelonei cu Betis

Barcelona nu isi simte deloc amenintata pozitia de lider in La Liga, avand in vedere mai ales ca formatiile aflate pe locurile 2 si 3, Atletico Madrid si Valencia, au comis pasi gresiti in aceasta etapa. In ultima partida de duminica, elevii antrenati de Ernesto Valverde o vor intalni in deplasare pe Betis, o victorie  fiind la indemana catalanilor. Casa de pariuri Betfair prezinta probabil cea mai mare cota de pana acum pentru victoria unei echipe favorite. Ce trebuie facut?


Pntru a te bucura de aceasta cota extrem de mare pentru victoria Barcelonei cu Betis trebuie sa te inregistrezi la Betfair pana la ora meciului (duminica, 21:45) introducand codul ZFBNAK. Dupa inregistrare si efectuarea unui depozit plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria Barcelonei in deplasarea cu Betis. Pariul pe victoria catalanilor trebuie sa fie primul plasat la Betfair, in caz contrar cota marita nefiind valabila. Ai in vedere ca daca te vei inregistra folosind acest cod vei renunta la bonusul de bun-venit.


Despre recompensa


Cota pentru victoria Barcelonei este, intr-adevar, una extrem de mare, luandu-se insa in calcul pentru aceasta doar 5 lei.  Cu alte cuvinte, daca vei profita la maxim de promotie, pariind 5 lei, in cazul in care Barcelona se va impune vei castiga 75 lei. Astfel, miza va fi returnata cash, fara conditii de rulaj, cei 70 lei reprezentand profitul creditandu-se in maxim 24 ore de la incheierea partidei sub forma de freebet.


Freebetul de 70 lei trebuie apoi folosit in termen de 30 zile de la creditare pe o cota minima de 1.2 pe piata Sportsbook. In cazul in care preferi sa plasezi un bilet multiplu cu freebetul, cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Daca pariul folosind freebetul este castigator, valoarea acestuia nu va fi adaugata in cont, ci doar profitul.


Rezumat


·       Inregistreaza-te la Betfair folosind codul bonus ZFBNAK

·       Vei primi cota 15.0 pentru victoria catalanilor, miza maxima fiind de 5 lei

·       Plaseaza  un pariu pre-live pe piata Sportsbook conform caruia Barcelona se va impune in meciul din deplasare cu Betis

·       Daca Barcelona se va impune ve obtine maxim 75 lei. Astfel, miza va fi rambursata cash, iar profitul sub forma de freebet

·       De asemenea, freebetul trebuie plasat si el pe piata Sportsbook


Profita de cota mult marita