Cota excelenta la calificare pentru Real Madrid

Miercuri, 10 ianuarie, incepand cu ora 22:30, Real Madrid va disputa a doua mansa a optimilor de finala din Copa del Rey, adversara numindu-se Numancia. Meciul va avea loc pe Santiago Bernabeu, in tur “galacticii” impunandu-se cu 3-0.Cota normala pentru calificarea elevilor antrenati de Zinedine Zidane este 1.001, cota ce nu merita plasata nici macar pe un bilet combinat. Casa de pariuri Betfair este insa foarte generoasa, acordand cota 4.00 unei calificari a “galacticilor”. Cota marita inlocuieste bonusul de bun-venit, aceasta adresandu-se doar utilizatorilor care nu au deocamdata cont la Betfair.


Ce trebuie facut?


De promotie pot beneficia doar utilizatoriii care isi vor crea cont la pana la ora meciului introducand la inregistrare codul ZFBNAD. Apoi  trebuie doar ca primul tau pariu la aceasta casa online sa fie plasat in piata Sportsbook, pe faptul ca Real Madrid va obtine calificarea in duelul cu Numancia. Miza maxima a pariului este de 50 lei. Daca vei paria asta in piata Exchange sau daca retragi castigul de pe bilet inainte ca meciul sa se termine nu vei fi eligibil la promotie.


Despre recompensa


In cazul in care nu se va intampla o minune, vei castiga maxim 200 lei, miza fiindu-ti rambursata cash, pentru ca profitul sa ti se crediteze in maxim 24 ore sub forma de freebet. Spre exemplu, daca vei paria 50 lei pe calificarea celor de la Real Madrid, in cazul in care acestia vor avansa in sferturile Copa del Rey cei 50 lei vor fi rambursati imediat cash, fara cerinte de rulaj, pentru ca restul de 150 lei sa ii primesti sub forma  de freebet.

Acesta trebuie rulat o singura data pe o cota minima de 1.2, in termen de 90 zile de la creditare. In cazul in care doresti sa plasezi mai multe selectii pe bilet, fiecare trebuie sa aiba cota minima 1.2. Biletul poate fi plasat pe orice sport, in cazul unuia castigator creditandu-ti-se in cont profitul acumulat, nu si valoarea freebetului. Aceasta trebuie pariat tot din piata Sportsbook.


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Betfair pana la ora meciului celor de la Real Madrid utilizand codul ZFBNAD

·         Plaseaza un pariu din piata Sportsbook pe faptul ca Real Madrid va avansa in sferturile de finala ale Copa del Rey

·         Miza maxima a pariului este 50 lei

·         In cazul unui pariu castigator, miza va fi rambursata cash, iar profitul va fi creditat sub forma de freebet

·         Freebetul este valabil timp de 90 zile de la creditare, acesta trebuind pariat o singura data, intr-un singur pariu, pe o cota minima a selectiei de 1.2


Nu ai voie sa ratezi o asemenea promotie